Miley Cyrus je dosegla nemogoče. Pripravila nas je do tega, da nam je postalo hudo zaradi njenega očeta Billyja Rayja Cyrusa.

Zvezdnica ‘Hannah Montane’, ki deluje zadnje čase zelo zrelo, je namreč naredila še en nepričakovan korak s katerim slabša vezi z očetom. Izjavila je, da bi snemala gol prizor in pojasnila: »Vse je odvisno od tega, kakšen je film. Če je film odličen, potem je odvisno le od okoliščin.«

Mi predpostavljamo, da ima s tem v mislih dejstvo, ali bo dobila tako ponudbo pred 23. novembrom ali za tem, ko bo že stara 18 let. Z izjemo te male ovire pa se lahko Miley o tej stvari posvetuje s prijateljico Vanesso Hudgens, ki je že pokazala delček svoje kože.

V sredo pa je Miley z vsem srcem zapela na prireditvi ‘World Wish Day’ fundacije ‘Make-A-Wish’, ki se je odvijala v Los Angelesu.

17-letna zvezdnica se je na odru pridružila Marku Ballasu in Jordan Pruitt, v množici obiskovalcev pa so bili med drugim opaženi tudi Mileyjini soigralci iz serije ‘Hannah Montana’.

Poleg Emily Osment, Moisesa Ariasa, Jasona Earlesa, Chrisa in Kyleja Masseya se je prireditve udeležil tudi Mitchel Musso, ki je spregovoril z ‘JJJ’ in povedal: »Nekaj tednov sem bil odmaknjen od serije… To je žalostno, ampak vsi včasih izginjamo in se premikamo. Menim, da smo se vsi pripravljeni premakniti. Vsi delamo na različnih projektih in se hkrati trudimo, da bi bila ‘Hannah’ vrhunska. Bomo videli, kaj se bo še zgodilo.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekDoutzen Kroes v bikiniju še enkrat več pokazala popolno telo
Naslednji članekJennifer Lopez svoj film predstavila tudi v Nemčiji