V nedeljo je hollywoodska smetana končno dočakala letošnje podelitve nagrad ‘MTV Video Music Awards’, ki so potekale v gledališču L.A. Nokia.

Slovesnosti so se udeležile tudi Miranda Cosgrove, Selena Gomez in Ashley Greene.

Ko se je Selena pripeljala pred gledališče, je med množico kar završalo od navdušenja, zvezdnica pa je bila videti čudovita, ko se je nasmihala oboževalcem in fotografskim objektivom.

Mlada igralka je za rumeni tisk povedala, da si želi, da bi prejel nagrado za ‘najboljšega novega izvajalca’ Justin Bieber.

»Mislim, da si zasluži, ker je res trdo delal. Mislim, si prizadeva in tudi dela veliko več kot veliko ljudi, ki jih poznam. Zato menim, da si zasluži nagrado,« je povedala za ‘MTV News’.

Po beli preprogi se je sprehodila tudi Miranda v kratki modri oblekci, ki je le še poudarila njeno koščeno postavo. Med podelitvijo se je pojavila tudi na odru, kjer je skupaj z Justinom Bieberjem, Eminemom, Linkin Park in Rihanno poskrbela za enkratno predstavo.

Zagotovilo, da so bile letošnje ‘VMA’s’ ene najboljših doslej, je bila tudi voditeljica Chelsea Handler.

Kot smo že prej omenili, si je med napornim snemanjem filma ‘ LOL : Laughing Out Loud’ vzela prost večer tudi Ashley.

V petek so jo radovedni paparaci ujeli, ko se je odpravila v telovadnico, da ji ne bi slučajno na po meri ukrojeni obleki počil kak šiv. Zdrav duh v zdravem telesu, moto vseh zvezdnic, ki so zmeraj kot iz škatlice.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Bujna Coco pozira v mrežastem modrčku in spet razkazuje svojo ritko
Naslednji članekFOTO Jennifer Lopez je izgubila nekaj kilogramov in izgleda fantastično