Začele so krožiti govorice, da bo Nick Jonas prinesel veselje v številna srca britanskih deklet, saj naj bi se v Londonu pridružil zasedbi ‘Les Miserables‘ pri posebni predstavi.

Kot se govori, naj bi Nick zaigral upornega študenta Mariusa. V ‘Les Miserables‘ je Nick že zaigral, ko je bil še majhen fantič, glede na govorice pa naj bi bil v stiku s Cameronom Mackintoshom, producentom muzikala, s katerim naj bi se dogovarjala za vrnitev k produkciji.

Če se bo to res zgodilo, bo Nick igral Mariusa tri tedne, v Londonu pa se bo igra začela naslednji mesec.

Ali misliš, da bodo najstniška dekleta, kljub svojemu navdušenju nad Nickom, lahko sprejela oziroma si predstavljala njega kot upornega študenta 18.  stoletja? Prav tako pa naj se pripravijo tudi ostali igralci zasedbe, kajti če bo Nick nastopil, lahko pričakujemo kar nekaj nemirov s strani oboževalk in paparacev.

V torek zvečer pa se je Nick udeležil prireditve ‘2010 Glamour Women Of The Year Awards’, ki se je odvijala v Berkeley Square Gardens v Londonu.

17-letni glasbenik in igralec je bil videti izjemno, ko je prišel na prireditev. Če ne verjameš, preveri v foto-galeriji.

O govoricah pa je tudi že spregovoril oziroma je nekaj malega namignil. Dejal je: »Imel sem čudovit ponavljalni dan.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Za Lindsay Lohan že drugič izdan nalog aretacije
Naslednji članekBo Halle Berry obnovila zvezo z nekdanjim fantom?