Justin Bieber je na fotografiji, ki je nastala med eno izmed njegovih ponedeljkovih izvedb na MTV-ju, trdno zabrenkal na kitaro.

Justin, ki je na snemanje prišel v puloverju znamke ‘K Original’, bo imel kmalu tudi svojo oddajo. MTV bo namreč v nedeljo predstavil novo oddajo, imenovano ‘The Diary of Justin Bieber’.

V enem izmed posnetkov, ki sestavljajo ‘The Diary of Justin Bieber’, Justin izda novinarki v Parizu, od kje črpa navdih za ljubezenske pesmi. Dejal je: »Čudno je, ko ljudje rečejo: ‘Ti si star komaj 15 let’, ker se sam tega zavedam in hkrati menim, da lahko ljubezen okusiš pri katerihkoli letih. Tudi če ste stari 80 ali pa samo 5 let, lahko vseeno to občutite… Ne vem. Razlika je med biti zaljubljen in imeti rad, ker imaš lahko nekoga rad, pa zato še ni nujno, da si vanj tudi zaljubljen. Tudi sam sem imel rad dekleta, a še nisem bil zaljubljen.«

16-letni pevec pa je bil včeraj zelo zaposlen, saj je izšel njegov nov album ‘My World 2.0’, zaradi česar je imel tiskovne obveznosti. Nastopil je v oddaji ‘The View’, kjer je odpel uspešnico ‘Baby‘ in razkril, da je še vedno samski in nato dejal, da ne bi imel nič proti sestajanju s Elisabeth Hasselbeck, kasneje pa je imel še snemanje za oddajo ‘Late Night with David Letterman’.

Tekom dneva pa je bil opažen tudi na kosilu s svojo publicistko Melisso Victor. Ne skrbite dekleta, še vedno je samski!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Love Hewitt: Vabila poglede v svetleči obleki z globokim dekoltejem
Naslednji članekFOTO Dvojčka Jolie-Pitt pozdravila oboževalce v Benetkah