Se že veseliš izida novega albuma Jonas Brothers? Če je tvoj odgovor pritrdilen, lahko sedaj prisluhneš novi pesmi in še prav svežemu videu ‘Feelin’ Alive’.

Pesem bo izšla na novem soundtrack albumu ‘Jonas L.A‘, ki ga pripravljajo pojoči bratje Nick, Joe in Kevin Jonas.

Z novinarji ‘New York Post-a’ je pokramljal Kevin in spregovoril o drugi sezoni serije ‘Jonas’: “Jaz sem star 22. Joe bo 21 in Nick bo imel 18. Osredotoča se bolj na to, kje smo sedaj v naših letih: hodimo ven, z avtomobili se vozimo v Hollywoodu. To je nekaj, s čimer se bodo gledalci lahko poistovetili.”

Izgleda, da bo druga sezona nekoliko bolj divja? Kaj pa meniš ti o tem?

Najmlajšega izmed trojice, Nicka, pa so novinarji ujeli v Londonu,  tik pred tem, ko se je odpravljal na snemanje ‘Les Miserables’. ‘Camp Rock’ zvezdnik je bil oblečen v modro srajco, ki se je lepo podala k njegovim jeans hlačam. Po slikah sodeč je bil Nick dobre volje, saj so paparaci ujeli njegov nasmešek. Poglej v galerijo!

Pred nekaj dnevi pa so novinarji naznanili, da so Nicka izbrali kot predstavnika, ki se bori za ozdravitev diabetesa – ‘National Chair for Walk to Cure Diabetes’.

Nick je ob tem povedal: “Kot oseba, ki dan za dnem živ z diabetesom in spoznanjem, kaj vse je ‘Juvenile Diabetes Research Foundation’ naredila za našo skupnost, ne bi mogel biti bolj počaščen kot sem, da nastopim kot ‘National Chair for the Walk to Cure Diabetes’.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTOMONTAŽA Eva Irgl kot nogometašica
Naslednji članekFarrah Fawcet in Michael Jackson: Od njune smrti mineva eno leto!