Če si nam kaj podoben/a, se najverjetneje tudi ti sprašuješ, kako je lahko Justin Bieber z vsakim dnem bolj čudovit. In zdaj nam je zaradi Soulja Boyja končno postalo jasno.

Nežni Justin in raper Soulja Boy sta se namreč združila ter v studiu ustvarila pesem ‘Rich Girl’, ki se bo znašla tudi na prihajajočem albumu Soulje Boyja, ‘Dre’. Verjamemo, da bo ta pesem še velik hit, za začetek pa jo lahko poslušaš tudi sam/a ter ugotoviš, ali gre v uho ali ne.

In čeprav vsi vemo, da je mladi mož naravnost popoln, so se pred kratkim o njem razširile govorice, da je Biebs, ko ugasnejo kamere, neverjetno nesramen. Da postane občutljiv, ko ga ljudje začnejo spraševati o njegovem tatuju. Da ne ve niti, kdo so Nemci.

Toda Justin očitno ve, kako oprati svoje ime. In čeprav je iz Kanade in mu očitno znanje geografije ni bilo položeno v zibelko, se je Biebs potrudil ter na Twitterju vrnil zlobnim jezikom z dvojno merico… Na prijazen način, se razume.

»Ves čas, ki sem ga preživel z mamo, se ne bi mogel izkazati ob primernejšem trenutku… Bil sem vzgojen, da spoštujem druge in ne da opravljam… Niti da na neresnice odgovarjam z jezo… Vem, da moji prijatelji, družina in oboževalci vedo, kakšen sem… Menim, da je razširjanje laži in govoric le del službe, ki jo opravljajo nekateri…«

Lotil se jih je s prijaznostjo. Zanimiva taktika.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Tina Gorenjak in Stane Cencelj sta šla do nazga!
Naslednji članekFOTO Bledolična Nicole Kidman se skriva pred havajskim soncem