Nick Jonas se že nekaj časa trudi uspeti na svoji solo poti, toda to ne pomeni, da je prenehal ustvarjati skupaj z bratoma Joejem in Kevinom.

Dokaz aktivnosti skupine Jonas Brothers je njihova nova pop uspešnica ‘L.A. Baby’, posneta za prihajajočo sezono njihove televizijske serije ‘Jonas’. Skladba se v ušesih stopi kot med, ni tako?

Nick, Joe in Kevin pa so pred kratkim presenetili s prihodom v oddajo ‘The Tonight Show with Jay Leno’. Fantje so presenetili dekleta, ki so si kupila vstopnice za enega izmed njihovih koncertov.

Zunaj pa je že tudi nov poster z Jonas Brothers in Demi Lovato, ki je namenjen promociji njihove skupne turneje ‘Camp Rock 2 Tour’. O njihovi skupni turneji pa je včeraj na ‘Radio Disney’ spregovoril Joe in dejal: »Z veliko zabavnimi ljudmi, ki bodo okrog nas, bomo imeli na odru toliko energije.«

Včeraj pa je bil za ograjo ob prihodu v studio v Los Angelesu opažen tudi Nick Jonas. 17-letni pevec, ki je oči zaščitil s sončnimi očali ‘Ray Ban Wayferers’, bo danes počaščen na prireditvi ‘Young Hollywood Awards as Artist of the Year’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGisele Bundchen za lepo postavo skrbi s telovadbo
Naslednji članekFOTO Zvezdniške preobrazbe: Od nedolžnih punčk do vročih mačk