Kevin, Joe in Nick Jonas so si ogledali pravo tragedijo, saj se je pred njihovimi očmi prevrnil avtobus. A nič ne skrbi, to je le majhen izsek iz njihovega filma ‘Camp Rock 2: The Final Jam‘.

O točno tej sceni so fantje tudi spregovorili, ko pa so jim zastavili vprašanje, kdo od njih je najbolj spreten, se trio ni mogel odločiti!

Kevin se je pošalil: »Jaz sem zelo dober pri K’Nex-u (smeh). To je svetovno znana izdelovalnica igrač«

Joe pa je spregovoril o svojih življenjskih sanjah – da bi si zgradil hišico na drevesu. »Mislim, da so to več kot samo sanje, da bi si zgradil hišico na drevesu. Torej, to je še v izdelavi. Trenutno pa izdelujem šele načrt.«

Za bratovimi sanjami pa ne zaostaja niti Nick, saj na veliko sanja in načrtuje! »Zadal sem si že kar nekaj skrivnih načrtov, ki so zahtevali nekaj ročnega dela. Hmm, ne morem reči točno kaj, lahko pa vam povem, da so bili kar dobri. Zelo mogočne stvari.«

Joe pa je na koncu še dodal: » te že slišali za Belo hišo? (smeh) Za nadaljevanko ‘West Wing‘? Zgradil je ‘West wing‘.«

Ja, fantje se res ne znajo odločiti, kdo je bolj pripraven za delo. Morda lahko ti pomagaš?

Fantje so svojim oboževalcem že predstavili soundtrack filma ‘Camp Rock 2: Final Jam in nekaj slik, a so se odločili, da lahko ponudijo še nekaj slik – ki si jih lahko ogledaš v spodnji galeriji!

Najstarejši brat Jonas se je poročil že decembra, a njegova ljubezen še vedno traja. V petek zvečer je bil namreč s svojo ženo Danielle Jonas opažen v nočnem klubu v Las Vegasu.

Parček je v klub prispel skupaj s svojimi prijatelji, kjer so imeli rezerviran VIP prostor. Danielle in Kevin sta se prepustila zvokom glasbe in plesala do zgodnjih jutranjih ur!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Paris Hilton pozdravlja na nacističen način
Naslednji članekBritney Spears kmalu z novim albumom