Čeprav je romanca med Justinom Bieberom in Seleno Gomez še zgolj domneva, pa njuni oboževalci že tehtajo možnosti, ki bi lahko potrdile govorice.

18-letna igralka in dve leti mlajši glasbenik sta se v začetku tedna skupaj odpravila na sprehod, ko so ju ujeli radovedni fotografi, nato pa sta se na skrivaj izmuznila v Justinov zasebni avtobus za turnejo. Četudi je Selena pred kratkim zanikala govorice, pa se te še naprej nadaljujejo.

Glede na trenutni položaj so se oboževalci morebitnega para razdelili v dva tabora. V enem so mnenja, da so govorice lažne in sta zvezdnika le prijatelja, v drugem pa jih večina celo podpira njuno zvezo.

Tako je Justinova zvesta oboževalka napisala: »Če si Justin želi hoditi z njo, bi ga morali pri tem podpreti. Če smo res njegovo zvesti in resnični oboževalci, bomo ob njem tudi, ko bo imel dekle. Ste vedeli, da Justin meni, da če bo imel dekle, bo izgubil svoje oboževalce. Ne, moti se! Jaz mu bom stala vseeno ob strani, ker imam rada njega in njegovo glasbo.«

Našli pa so se seveda tudi goreči nasprotniki zveze s Seleno. Ena izmed njih je napisala: »O moj bog! Selena je dve leti starejša od njega. Kam gre ta svet. Justin si mora najti nekoga njegovih let! Radi te imamo in te nočemo blizu Selene Gomez!«

Izgleda, da je dal Justin svojim oboževalcem veliko snovi za razmišljati. Mnogi že govorijo o novem zvezdniškem paru Jelena in nasprotujejo nasprotnikom njune zveze.

»Ne morem verjeti, kako lahko sploh kdo sovraži Seleno, saj je neverjetna! Sram vas bodi!« je napisal eden izmed njih.

Bomo videli, kako se bo zgodba razpletla – čas bo prinesel svoje…


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Natalija Verboten: Mlada mamica prvič pokazala sinčka Maxa
Naslednji članekBIZARNO Nora Kim Kardashian pila mleko iz sestrinih dojk nato pa pivo