Robert Pattinson je že tako ali tako sam po sebi ikona igralske umetnosti, od nedavnega naprej pa je po zaslugi delavcev muzeja ‘Madame Tussaud’s’ v Londonu in New Yorku na voljo tudi v voščeni različici.

Robova lutka izgleda prav tako kot seksi igralec, dopolnjujeta jo celo razmršena frizura in ‘ne moreš se mi upreti’ nasmešek.

In končno so na svoj račun prišle tudi poblaznele oboževalke, ki so obkrožile voščenega Roba ter mu tako končno prišle blizu.

Z Robom pa se je o njegovem dvojniku pogovarjala britanska revija ‘Telegraph’. Ali te zanima, kako je mladi igralec komentiral pozornost, ki jo dobiva od gorečih oboževalk? »Nedvomno sem lahko zelo srečen. Na primer leto in pol nazaj bi ubijal za pogovor z nekom. In do letos se nisem prav nič spremenil, začuda pa je večina ljudi spremenila svoja mnenja in kar naenkrat mislijo, da sem seksi.«

O avtorici ‘Sage Somrak’ pa je še dodal: »Vsak, ki se hoče počutiti privlačnega, mora prepričati Stephenie Meyer, da bo rekla: ‘Ta fant pa je res privlačen’. Njej bi verjel vsak.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Marisa Miller ponovno navdušila zgoraj brez
Naslednji članekRihanna: Seksi princeska zapela na podelitvi Kids Choice Awards