Včeraj zvečer se je v Universal Cityju v Kaliforniji odvijala podelitev Teen Choice Awards in nagrado za najboljšega televizijskega igralca sta prejela Leighton Meester in Chace Crawford.

Lepotička, ki je javno priznala, da je zasvojena s pošiljanjem sms-ov, je premagala svojo soigralko iz ‘Opravljivke‘, Blake Lively, Sophio Bush iz ‘One Tree Hill‘, Olivio Wilde iz serije ‘House‘ in Shailene Woodley iz ‘The Secret Life of the American Teenager‘ in tako v roke s prešernim nasmeškom prejela zasluženo nagrado.

Leighton, ki je bila v začetku prejšnjega tedna polno zaposlena s snemanjem ‘Opravljivke‘, pa je na podelitvi nosila vročo belo oblekico znamke ‘Emilio Pucci’, nakit Cathy Waterman, čevlje Christiana Louboutinija in torbico Salvatorea Ferragama.

Na rdeči preprogi pa ni prav nič zaostajal niti njen soigralec Chace Crawford. 25-letnik je bil nominiran za najboljšega televizijskega igralca, ‘Opravljivka‘ pa za najboljšo televizijsko dramo in pomerila se je proti ‘90210‘, ‘Grey’s Anatomy‘, ‘Houseu’ in ‘The Secret Life of the American Teenager‘ ter zmagala!

V kategoriji najboljših igralec pa se je lepi igralec, ki se svoje lepote tudi zaveda, pomeril proti Pennu Badgleyju, Tristianu Wildsu iz serije ‘90210‘, Kenu Baumannu iz ‘The Secret Life of the American Teenager‘ in proti Darenu Kagasoffu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Najstniki nagradili najljubše zvezdnike
Naslednji članekGeri Halliwell želi ustvariti novo skupino Spice Girls