Oglej si naslovnico novega albuma Avril Lavigne, ki nosi naslov ‘Goodbye Lullaby’!

Nov album, ki ga napoveduje pesem ‘What The Hell’, se bo pričel prodajati 8. marca prihodnje leto, sama pesem pa bo prvič odpeta na ‘Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve’ konec meseca.

Zraven te bomo lahko na albumu slišali tudi ‘Stop Standing There’, ki ima pridih petdesetih, ‘Smile’ in ‘Wish You Were Here’, ki pokaže Avrilino ranljivo stran.

V torek pa je bila mlada pevka skupaj s fantom Brodyjem Jennerjem ujeta pri nakupovanju v Los Angelesu.

Izvajalka uspešnice ‘Complicated’ in njen fant, resničnostni zvezdnik, sta se ustavila v prodajalni ‘Fred Segal’, kjer sta pritegnila veliko pozornost paparacev.

Priljubljena pevka pa je pred kratkim spregovorila o novem albumu in povedala: »Potisnila sem se in nisem stopila nazaj. Dopustila sem si biti ranljiva. Menim, da lahko ljudje skozi resnične trenutke povedo največ. Tisti, ki so album že slišali, so imeli zelo čustvene odzive na pesmi in spoznala sem, da se bo nekaj tako resničnega zagotovo dotaknilo koga. Lepota glasbe je, da je odprta interpretaciji.«

Dodala je še: »Ta album je o tem, kako gremo vsi skozi različne izkušnje. Lahko končamo razmerje, izgubimo službo ali pogrešamo nekoga. Spopademo se s tem in postajamo zreli.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekKIKS Popolnoma zgrešena modna kombinacija Cameron Diaz
Naslednji članekFOTO Lady GaGa kot slavna voščena lutka