Šarm Roberta Pattinsona je tako močen, da je tudi moški, ki mu je mladi igralec razbil avto, povsem očaran nad njegovo avro.

‘Somrakovec’ je v soboto zvečer povzročil lažjo prometno nesrečo, saj se je po poročanju priče ob odhodu s prijateljeve zabave v Malibuju zaletel v parkiran avto.

Latnik avta, Rob Gottschlich, je za revijo ‘OK!’ povedal, da noče nobene odškodnine ali kakršnegakoli denarja, razen mogoče nekaj prostih vstopnica za Robertov naslednji film.

»Če bi imel kakšen res fin avto, bi bil mogoče malce zaskrbljen, toda sem samo lastnik stare Kie. Naslednjič, ko bom videl Roba, ga bom prosil za nekaj prostih vstopnic njegovega filma.«

Šerif je povedal, da v povezavi s tem primerom ni prišlo do nobenih pritožb. Igralčev predstavnik za stike z javnostjo je izrazil dvome o povedani zgodbi ter povedal, da če je Robert dejansko povzročil nesrečo, je bilo to zaradi bliskavic fotoaparatov paparacev, ki so ga zasledovali.

»Robert je hotel čim prej zapustiti parkirišče, saj so ga zasledovali paparaci. Ni vedel, da je odrgnil ali kakorkoli poškodoval kakšen drugi avto.«

Sicer pa se je tisti dan Robert že sprl s paparaci ter jih prosil, naj ga pustijo pri miru, kar si lahko ogledaš v spodnjem videu.

V ponedeljek pa se je že vrnil v Los Angeles, kjer zaključujejo s snemanji filma ‘Water For Elephants‘, po fotografijah sodeč pa ni bil najbolj navdušen, ko je videl, da so ga v svoj objektiv ujeli paparaci. Kdo bi si mislil.

Njegovo soigralko Ashley Greene so v ponedeljek prav tako ujeli v Los Angelesu, saj je s prijateljico odhitela po nakupih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Love Hewitt bo posvojila
Naslednji članekFOTO Paris Hilton pozdravlja na nacističen način