Robert Pattinson se je v sredo vrnil v Vancouver, kjer bo ponovno posnel nekaj scen za ‘Mrk’.

Igralec, ki je upodobil Edwarda Cullena, je izgledal zelo dobre volje, ko se je pripravljal na delovne obveznosti.

Dodatne filmske obveznosti so si naložili, ker se zavedajo, da do 30. junija, ko izide ‘Mrk’, ni več veliko časa.

Podvizali so se tudi z izbiro majhnih dodatkov, ki pa so nepogrešljivi za nastanek filma. Eden izmed teh je zaročni prstan, s katerim bo Edward zaprosil Bello.

Pravi prstan bi naj bil čista kopija tistega, ki ga je v knjigi opisala avtorica Stephenie Meyer. No, pa si še enkrat osvežimo spomin, kako bi naj ta čudovit izdelek izgledal: Očesce je bilo ovalno, posejano z bleščečimi okroglimi dragimi kamni. Obroček je bil zlat, občutljiv in ozek. Zlato je okrog diamantov spletlo tanko mrežo.

Prstan je oblikovala Meyerjeva s pomočjo Infinite Jewelery Co., njegova vrednost pa se giblje okrog 2 tisoč ameriških zelencev.

Za vse tiste, ki bi radi svoja dekleta zaprosili v Edwardovem stilu, najbolje, da začnete varčevati kar zdaj. Za vse tiste, ki pa nimate vampirja, ki bi vas zaprosil, oziroma si tega prstana ne morete privoščiti, pa bo kmalu na voljo ponarejena verzija, ki pa vas bo stala samo 35 dolarjev.

Fotografijo prstana si lahko ogledaš v priloženi galeriji, prav tako pa tudi novo fotografijo iz ‘Mrka’, na kateri kraljuje horda novonastalih vampirjev s Xavierjem Samuelom na čelu.

Robert Pattinson se je v sredo vrnil v Vancouver, kjer bo ponovno posnel nekaj scen za ‘Mrk’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Lopez svoj film predstavila tudi v Nemčiji
Naslednji članekPevka Anastacia postala sveža ločenka