Žal imamo slabo novico za vse zveste oboževalke Justina Biebra…Zgleda, da ima zaželen najstnik skrivno dekle.

V reviji ‘Life & Style’ so poročali, da se je 16-letni zvezdnik nedavno odpravil na ‘skrivne’ počitnice na Bahame v spremstvu bivšega dekleta. Njegovo domnevno bivše dekle se je razgovorilo o počitnicah na Bahamih (Justina ni omenila) in povedala da, kar se zgodi na Bahamih, ostane na Bahamih. Uf, to pa se ne sliši preveč dobro…

Bieber in njegova bivša imata že kar nekaj časa odprto zvezo. ‘Baby’ pevec ji je decembra pel na koncertu, četudi vsakokrat zatrjuje, da se trenutno ne videza z nobeno. Torej, kaj zdaj Bieber?

Zgleda,da v njuni ‘zvezi’ stvari napredujejo počasi saj Justinu natrpan urnik ne dovoljuje, da bi se preveč posvečal svoji simpatiji. Toda še vedno dovolj, da je z njo odletel na Bahame.

Torej, misliš, da ima Justin res skrivno zvezo z bivšim dekletom ali je le prijazen do nje? Poglej si video in sam/a presodi.

V zadnjem času mlad pevec kar ne more ubežati neprijetnim govoricam. Tako je povedal, da se zgraža nad govoricami, ki trdijo, da se bo njegova mama slekla za Playboy.

Minuli teden so poročali, da je priljubljena revija za moške ponudila Pattie Mallette $ 50,000, da pokaže malo gole kože za naslednjo številko.

Justin je seveda takoj zanikal takšne govorice in povedal, da je njegova mama moralna ženska, ki se nebi nikoli spustila tako nizko.

Zvezdnik načrtuje, da bo s svojim imetjem, ki si ga ustvarja vsekakor poskrbel, da njegova mama nebo nikoli čutila pomankanja. Za tisk se je razgovoril o svojih načrtih, povedal je: »Milijom dolarjev. To je veliko denarja. Želim si ga prislužiti. Mogoče nekoč, v prihodnosti…Če mi bo to uspelo, bom verjetno mami kupil hišo…To bi bilo super.«

Torej, kdo skrbi za koga…Justin za mamo ali ona zanj?


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJETA Eva Longoria Hrvate razočarala s skromnimi napitninami
Naslednji članekJe Heather Locklear končno premagala odvisnost?