Medtem ko se je Nick potil v studiu v Zahodnem Hollywoodu, si je njegov starejši brat Joe vzel nekaj časa tudi za svojega očeta Paula, s katerim sta preživela popoldne v Toluca Lakeu v Kaliforniji.

20-letni pevec in igralec je nedavno poklepetal z ‘ ENews’. Govorili so o njegovem prihajajočem duetu z Demi Lovato, ‘Make a Wave’.

Zvezdnika sta prav tako del skupine ‘Disney’s Friends for Change’ (Disneyjevi prijatelji za spremembo) in zato bo njuna pesem del Disneyjevega filma ‘OCEANS‘,  ki bo že 15.marca na razpolago na iTunes. Izkupiček, ki ga bodo s projektom dobili, bo pomagal skladu Disney Worldwide Conservation Fund (DWCF), da bodo z njim podpirale okoljevarstvene organizacije po vsem svetu.

Vse njegove oboževalke pa vedo, da je že kar nekaj časa odprta sezona lova na postavnega in najbolj čednega iz skupine Jonas Brothers.

Tega bo morebiti kmalu konec,  saj britanski tabloid ‘The Sun‘ meni, da Joe ustvarja romantično glasbo s Pixie Lott na več načinov...

Joe in pevka ‘Boys and Girls’ sta nedavno sodelovala z namenom, da bi skupaj posnela pesem in s tem tudi prenesla uspeh britanske pevke čez lužo. Ampak sodeč po virih tabloida je ameriški pevec želel zraven dobrih verzov v pesem položiti še kaj več.

Vir je povedal: »Joe je vso svojo prozornost posvečal Pixie. Poznata se že nekaj časa. Minulu teden je obiskala Los Angeles in zvezdnik je poskrbel, da sta se videla vsak dan. Pet noči sta preživela skupaj, ko sta skupaj ponočevala in pohajkovala po mestu… Joe je postal kar malo obseden z njo. Pixie je previdnejša, ampak tam je vseeno romanca, ki lebdi nad njima.«

Če bi pričakovali, da se bo zadeva umirila ob njeni vrnitvi domov, bi se krepko zmotili, saj za Joea največji ocean na svetu sploh ne predstavlja ovire.

»Odkar se je vrnila v Veliko Britanijo, si dopisujeta in pogovarata po telefonu,« je še dodal vir.

Seveda bi bila lahko samo glasbenika, ki zaradi sodelovanja ostajata v stiku. Ampak to še zdaleč ne bi bilo tako zanimivo, kajne? Prepuščamo ti, da razsodiš ali je njun odnos le posloven ali ju morda obletavajo amorjeve puščice.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIZARNO Ruski milijarder ženi predstavil ljubico Naomi Campbell
Naslednji članekNEVLJUDNA Kate Moss prvi dami: Umakni svojo rit z mojega stola!