Nick Jonas je peljal domnevno dekle Seleno Gomez skozi množico zunaj restavracije ‘Phillipe Chow’, potek ko sta si tam v torek privoščila kosilo.

Preden je popoldne preživel s Seleno, pa se je potikal po mestu in promoviral svoj nov album ‘Who I Am’. Svojim oboževalkam je na pločniku v Sherman Oakusu, kjer je imel nastop, delil celo roza vrtnice.

Po nastopu je na Twitterju zapisal: »Kako čudovit dan. Hvala vsem, ki ste kupili ploščo, kajti to mi tako veliko pomeni. Vsem oboževalcem sporočam, da vas imam rad iz dna srca. Hvala za tako čudovit izid danes. Lahko noč.«

Parček je bil skupaj opažen že v začetku tedna, ko sta se skupaj vračala domov z Nickovega snemanja predelave pesmi ‘We Are The World’.

Nick pa se je sestal tudi z ‘MODom’, kjer so ga vprašali o razmerju s prijateljico Seleno. Odgovoril je: »Ko pride do tega, bom to zadržal zase in skušal ohraniti zasebnost. Trudiva se najti čas, ko se lahko odpraviva ven in se druživa z ljudi, s katerimi se zabavava in tako daleč, kot bo šla prihodnost oziroma najino razmerje, bom to zadržal zase.« Spregovoril je tudi o pripravah za predsednika: »Menim, da je zabavno. Pričelo se je s šalo, sedaj pa vse skupaj postaja bolj resno in pričenjam s kampanjo. Zabavno bi bilo biti predsednik. Videli bomo, kako se bo razpletlo… Ne vem, če bo zabavno. To bo velik izziv.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekParis Hilton: Načrtuje zares veliko poroko
Naslednji članekOdštekana eleganca