Ali ni več upanja za najstniške ljubezni? Nedavno sta Demi Lovato in Joe Jonas razglasila, da sta se razšla, zdaj pa je še Miley Cyrus potrdila, da imata s fantom Liamom Hemsworthom ‘odmor’.

Par se je spoznal na snemanju filma ‘The Last Song’ v letu 2009.

Mlad par naj bi se domnevno razšel po velikem prepiru prejšnji mesec v Mileyjinem domu v Toluca Lakeu, kamor se je preselil Liam. Liam naj bi čutil, da je Miley postala zavistna zaradi njegove vzpenjajoče slave po tem, ko je zaigral ob boku Anthonyja Hopkinsa v filmu ‘Arabian Nights’.

Notranji vir pa je tudi dejal, da je bil Liam razburjen, ker so se Mileyjini starši neprestano vmešavali v njuno razmerje. No, če hodiš z mladoletnim dekletom, pa res ne moreš pričakovati, da bodo njeni starši slepi za vse.

Miley pa naj bi tudi  priznala, da sta se razšla, saj je za ‘The National Enquirer’ povedala, da imata ‘odmor’.

Nenadoma pa je Cyrusova tudi priznala, da pesem ‘Full Circle’ govori o njej in njenem bivšem, Nicku Jonasu, in da njuna nesrečna ljubezen ni čudna. Mogoče pa hoče Miley Nicku pokazati, da hoče spet biti z njim.

Toda po pogovoru za ‘The National Enquirer’, kjer je mlada pevka dejala, da imata s fantom odmor, pa je na svoj uradni spletni strani napisala:

»Hočem le razjasniti govorice. Liam in jaz se nisva razšla. Nikoli! Zelo sva srečna in to ima veliko opraviti s tem, da ima odličen odnos z mojo družino. Trenutno sva oba zelo zaposlena in imeti ob strani družino, ki naju  podpira, je velik dar!«

Končala je: »Vsaka govorica o tem, da je bila kakšna drama med njimi, je laž. Hvala, da ste mi dovolili, da sem to razjasnila.«

Miley pa so v potrditev njenih besed v torek ujeli na ‘Melrose Avenue’ v Los Angelesu skupaj z Liamom. Par se je najprej ustavil pri ‘Urban Outfitters’, nato pa sta se vrnila k avtu z nasmehoma na obrazih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Tina Petelin: Misica nič več ne skriva svojega fanta!
Naslednji članekChanée & N’Evergreen – In A Moment Like This