Taylor Swift se je pridružila mentorici Faith Hill in postala nov obraz za ‘CoverGirl’!

20-letna country pevka bo postala obraz za zaenkrat še neznano linijo kozmetičnih izdelkov.  Spregovorila pa je o make-up-u, ki ji je všeč: “ Všeč mi je naraven videz  v mojem vsakodnevnem življenju, ko grem ven po jestvine ali ko se družim zunaj moje hiše v Nashvillu. Ko sem na odru, pa se rada igram s svojim izgledom. Vživeti se moram v vse te različne karakterje in mislim, da je to ena izmed mojih najljubših stvari pri make-up-u – vživiš se v nov karakter.”

Vince Hudson, generalni menedžer za omenjeno znamko, je povedal: “Taylor je lepa in inspiracijska oseba – ima dekliški stil in sedaj bo perfektna oseba predstavila novo, prestižno kolekcijo produktov linije ‘CoverGirl’ in to že v naslednjem letu.”  Kaj praviš, je Taylor pravo dekle?

Z novinarji revije ‘People’ pa je Taylor spregovorila še o:

O tem, kako najde inspiracijo preko oboževalcev: “Sem opazovalka ljudi. Ko zagledam kakšno dekle, ki se sprehaja po mestu in ima res kul verižico ali obleko, na način, ki sama ne bi pomislila nanj, to me potem inspirira za naprej. Prav tako dekleta prihajajo v oblačilih, ki jih jaz obožujem. To je eden izmed načinov, ki me v svetu mode navdihuje.”

O možni Taylor Swift modni liniji: “Sedaj  ne načrtujem modne linije. Zasedena sem s snemanjem in pisanjem glasbe za prihajajoči album, zato imam čas samo za kakšne posebne stvari. Rada imam modo in obleke, predvsem ko je v načrtu rdeča preproga. Želim počakati, da bom imela dovolj časa, da se odločim o nečem takem.”

V galeriji si poglej še nekaj fotografij lepotičke s prireditve ‘TIME 100 Gala’, ki je potekala v New Yorku in video iz fotografiranja za ‘CoverGirl’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNaomi Campbell: Lotila se je stroge diete z javorjevim sirupom
Naslednji članekVROČE Zaljubljena Ula Furlan končno pokazala svojega fanta