Demi Lovato in njena skupina se je soočila z Meaghan Martin in MDot Filney v uradnem trailerju filma ‘Camp Rock 2‘!

Premiera filma bo v soboto, 3. septembra, filmska ekipa pa se je zopet odločila za snemanje poletnega glasbenega tabora. Preveri videospot, ki se skriva pod komentarji in nam sporoči, kaj si misliš o prihajajočem filmu. Se ga veseliš, ali je to zopet le še en tipični mladinski film?

Kot najverjetneje že veš, pri filmu sodelujejo tudi bratje Jonas, ki pa so te dni zelo zaposleni. V sredo zvečer so namreč v živo nastopili v Pacific Palisadesu v Kaliforniji. In to je bil tudi čas, ko so se dokončno priklonili in posneli zadnji del snemanja za serijo ‘JONAS L.A‘.

Na odru se jim je pridružila tudi soigralka Nicole Anderson in nekaj časa je preživela skupaj z Nickom. Le česa so se tokrat domislili ustvarjalci serije? Odgovor bomo dobili v nedeljo, 20. junija, ko bo sledila premierna prva epizoda druge serije na programu ‘Disney Channel’ ob 20.30 uri.

Dan kasneje pa so Nick, Joe in Kevin stopili na isti oder in nastopili s popolnoma novo pesmijo. Premiera pesmi bo na radiu ‘Disney’, naslov skladbe pa se glasi ‘L.A Baby (Where Dreams Are Made Of)’.

V naši galeriji pa te vabimo k ogledu sredinih in četrtkovih fotografij. Galerija je obsežna, a vsekakor vredna ogleda, posebej če si oboževalec/ka skupine Jonas Brothers.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKristen Stewart
Naslednji članekBritney Spears: S kom si obupno želi na zmenek?