Film ‘Harry Potter in Svetinje smrti: 1.del’ je prinesel 24 milijonov dolarjev dobička od njihovega polnočnega predvajanja, s tem pa še vedno zaostajajo za dvema deloma sage ‘Somrak, ‘Mrkom’ in ‘Mlado luno’.

Po poročanju ‘Deadline’ so ‘Svetinje smrti’ dosegle tretjo najvišjo polnočno gledanost od vseh filmov do sedaj in tudi od ostalih delov ‘Harry Potter’. Največ je s 30 milijoni zaslužil ‘Mrk’, ki je s tem prehitel njegov predhodni del že omenjene sage ‘Somrak, ‘Mlado Luno’, ki je zaslužila 26.3 milijone.

Za primerjavo, ‘Harry Potter in Princ mešane krvi’ je s polnočnim predvajanjem lani zaslužil 22 milijonov.

Warner Bros. pričakujejo, da bodo ‘Svetinje smrti’ ta vikend prinesle visokih 135 milijonov dolarjev, kar bi preseglo zaslužek vseh uvodnih vikendov ostalih delov.

Rupert Grint pa se je v četrtek znašel v sendviču s soigralkama Bonnie Wright in Evanno Lynch, skupaj s katerima se je udeležil tiskovne konference v Grand Hyattu v Tokyu.

22-letni igralec je za ‘Parade’ pred kratkim spregovoril o zvezi med njegovim karakterjem Ronom in Hermiono, ki sta končno skupaj. Dejal je: »Njun odnos je vedno bolj zbližujoč, počasen, ampak zanesljiv. Onadva pristno ugajata drug drugemu. Ampak menim, da vse do drugega dela ne vidite tega tako očitno, da sta si všeč. Vse do drugega dela boste morali počakati, da vidite njun poljub, ki je bil prav nedolžen in ljubek. To je težko pričakovan trenutek, saj ste morali skozi vse dele čakati, da boste to končno videli.«

Kaj pa o filmu meniš ti? Si tudi ti med tistimi, ki so si ga že ogledali?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Novi-stari Fosili
Naslednji članekČevlji z resicami