Oboževalci ‘Somraka’, če že komaj čakate na seksi scene med Robertom Pattinsonom in Kristen Stewart, v ‘Jutranji zarji’ boste končno prišli na svoj račun.

Melissa Rosenberg, scenaristka sage ‘Somrak’, je povedala, da bodo oboževalci v zadnjem delu videli veliko več gole kože.

»Videli boste seks, ja! Ali bo pornografsko? Tega še ne vem (smeh). V bistvu še ne vem veliko, vem samo, da bo isto kot v knjigi, se pravi ogromno gole kože. Zagotovo bom napisala ‘veliko gole kože’.«

Poleg tega jima tega očitno ne bo težko snemati, saj izgleda, da so bile govorice o tem, da sta se razšla, povsem lažne.

Med premiero ‘Mrka’ je parček skupaj izgledal zelo srečno in videti je bilo, da uživata v družbi drug drugega. Po poročanjih naj bi celo noč preživela skupaj.

Vir pravi, da sta Rob in Kristen odšla vsak zase, vendar sta se kasneje spet dobila na interni zabavi, ki je bila organizirana samo za ekipo in igralsko zasedbo sage ‘Somrak’. Po poročanjih naj bi se parček vso noč držal za roke in se obnašal zelo družabno.

Ubogi Taylor Lautner, celo noč je moral preživeti sam v temačnih kotih hotelske sobe. Vendar izgleda da mu ni bilo hudega, saj se je najprej zapletel v pogovor z Lanceom Bassom, nato pa se je zavrtel v divjih ritmih Rihannine uspešnice ‘Rude boy’.

In verjetno je bil Rob edini, ki je obžaloval, da se je udeležil te interne zabave, saj pravijo, da je pred tretjo uro zjutraj ni zapustil, ob petih pa so ga že poklicali na snemanje filma ‘Water For Elephants’. Kdo bi si mislil, da je mladi igralec srce in duša zabave.

In glede na to, da sta mlada igralca tako zablestela skupaj v sagi ‘Somrak’, bi bil prav greh, če ne bi skupaj zaigrala v filmski upodobitve uspešne knjige ‘Johna Graya’, ki temelji na večni bitki med moškimi in ženskami, ‘Moški so z Marsa, ženske so z Venere’.

Že nekaj časa krožijo govorice, da naj bi ‘Somrakovska’ soigralca in domnevni parček hranili za sodelovanje pri filmu, toda čeprav zna biti kar zanimiv projekt, posel še ni zaključen. Ko se Kristen vprašali o sodelovanju v filmu, je povedala: »Uh, o tem pa še nič ne vem.«

Tudi Summit Entertainment je bil skoraj brez besed. To je povedal predstavnik za stike z javnostjo: »Res je, imamo pravice do tega filma, toda nismo še začeli izbirati igralske ekipe. V bistvu, sploh ne vem, ali imamo že sploh narejen scenarij.«

Seveda nobeden ni rekel odločnega ‘ne’ in prepričani smo, da ko bo Summit uradno začel z iskanjem igralske zasedbe, noben ne bo pozabil vključiti dve veliki zvezdi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO: Zna Demi sploh peti v živo?
Naslednji članekFatalna Jennifer Love Hewitt obožuje Roberta Pattinsona