Miley Cyrus je prva zvezdnica, ki je priznala, da je obsedena z Zacom Efronom.

22-letni igralec, ki se je ta teden udeležil tudi premiere svojega novega filma ‘Charlie St. Cloud, si je imel z ‘Access Hollywood’ tudi priložnost ogledati, kaj si o njem misli Miley.

» ac ima v mojem srcu posebno mesto. Če ne bi bilo preveč čudno in če ne bi bil moj prijatelj, bi na svoji steni zagotovo imela njegove postre.«

Zac pa je na Mileyjino priznanje reagiral takole:

»Vau, sanja se mi ne, kaj naj na to rečem. Poznam jo še od takrat, ko je bila še zelo majhno dekletce. Skozi leta pa me je še osupnila. Razcvetela se je v čudovito gospodično in svet takoj prevzela. Zelo sem ponosen nanjo!«

Včeraj popoldne pa je zvezdnik s svojim preprostim, a še vedno vročim videzom jemal dih, ko je prispel na letališče JFK v New York Cityju. In kot potrditev ti seveda ponujamo nekaj fotografij v galeriji.

Nato se je odpravil še do Times Squareja s skodelico kave v rokah, saj naj bi se srečal s svojim igralskim kolegom Corbinom Bleuom in si ogledal njegov muzikal z naslovom ‘In The Heights’.

Trenutno je Zac zelo popularen, zasluge pa lahko pripišemo predvsem novemu filmu, v katerem ima glavno vlogo, zato tudi ni čudno, da krasi naslovnico revije ‘Parade‘. Nekaj prekrasnih fotografij ti ponujamo na ogled tudi mi – ti je všeč?

V reviji je zvezdnik spregovoril tudi o želji po bolj resnih vlogah – kot na primer vloga, kot jo je imel kot Richard Samuels iz filma ‘Me an Orson Welles‘.

Dejal je: »Na začetku je bilo precej zastrašujoče. Dopovedati sem si mogel, da imam pravico biti zraven. Toda ravno to me je najbolj plašilo. Spraševal sem se: ‘Ali res lahko to storim? Lahko vlogo uspešno izpeljem?’. Zabaven del igranja je, da lahko vedno testiraš svoje meje, zmožnosti, stran pomečeš vsa negativna mnenja, ki te ovirajo in vidiš, kako daleč lahko prilezeš. Toda nikoli ne veš, kako se bo tokrat obrnil veter, zato je igranje vedno kot igranje na srečo.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekPrijatelja Gerard Butler in Demi Moore zapela na karaokah
Naslednji članekKim Kardashian se razvaja v domačem Los Angelesu