Zac Efron nam je pokazal, zakaj ima prav on to čast, da krasi naslovnico revije ‘People‘. kjer tokrat predstavljajo 50 najbolj vročih zvezdniških teles Hollywooda.

22-letni igralec je za revijo sporočil, kako je sam prišel do tako popolnega telesa. »Moja rešitev je, da odidem vsak dan za eno uro v telovadnico.«

Ta teden je Zac na počitnicah na Havajih, kjer preživlja svoj prosti čas večinoma na plaži skupaj s svojim mlajšim bratom Dylanom, ki je ravnokar dokončal srednjo šolo.

Včeraj zvečer pa se je Zac udeležil filmskega festivala, imenovanega ‘Maui Film Festival 2010’, ki se je prav tako odvijal na Havajih.

Tam je zvezdnik poklepetal tudi z Malin Akerman. Direktor Barry Rivers pa mu je izročil nagrado za ‘sijočo zvezdo’ (‘Shining Star award‘). Letošnja tema festivala je ‘zaupanje v prihodnost’, odvijal pa se bo vse do 20. junija.

Medtem ko se je Zac zabaval na festivalu, pa si je njegovo dekle praskalo po nosu, medtem ko se je odpravljala do svojega avtomobila pred domom v Los Angelesu.

Vanessa Hudgens je nosila svoje najljubše pokrivalo, v rokah pa nekaj oblačil, preden se je odpravila do doma svojega fanta Zaca.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelčki Victoria’s Secret: Seksi na predstavitvi parfuma
Naslednji članekRihanna: Pripravlja album s samimi hiti