Poglej si nov video Miley Cyrus v duetu z Iyazom!

Pesem z naslovom ‘Gonna Get This!’ se je rodila v zadnjih epizodah Hannah Montana. Dvojica se je zbrala, ko se besedilo skladbe ni skladalo z Miley, toda ko jo je slišal Iyaz, se je rodil duet.

Pa poglejmo, kaj počne mlada pevka in igralka tudi v prostem času. Miley je nedeljsko popoldne izkoristila za obisk prijateljice v Toluca Laku.

Obiskala jo je v črnih kratkih hlačah, beli potiskani majici, pisanih škornjih in rjavi torbi, kar je nekoliko nenavadna poletna oprava, ampak zvezdnikom je vse dovoljeno… Seveda so jo  pri tem ujeli paparaci, ki jih je veselo pozdravila.

V sorodnih novicah smo izvedeli, da sta se Miley in njena mama Tish povezali s ‘City of Hope All in a Week’, da bi tega meseca pomagali pri projektu ozaveščanja o raku na dojkah (Breast Cancer Awareness).

»Miley že od nekdaj verjame, da če bomo vsi naredili nekaj majhnega, se bodo zgodile velike spremembe. To sporočilo poskuša razširiti z obiskovanjem bolnišnice v Tennesseeu in udeleževanjem projektov, kot je City of Hope,« je  povedala Trish.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Seksi Severina kot navihana zapeljivka
Naslednji članekFOTO Mischa Barton izgleda kot ptičje strašilo