V sredo je bila Leighton Meester opažena v New York Cityju, kjer je snemala skupaj s svojo ekipo nadaljevanje ´Opravljivke´.

Pridružila se ji je tudi soigralka Blake Lively, Leighton pa je očarala s črnim topom in črnimi hlačami in pritegnila marsikatero moško oko. Kako seksi je bila lepotička na snemanju, pa lahko preveriš v spodnji galeriji.

Po nedavnih informacijah, naj bi Leighton napredovala tudi v glasbenih vodah, s tem ko je posnela duet skupaj z novincem Stephenom Jerzakom.

Pesem se imenuje ´She Said´ in dobiva različne ocene in tudi kritike. In le čas je tisti, ki bo pokazal, ali je bila Leightonina odločila odločitev glede dueta pravilna!

Dan kasneje, v četrtek, pa se je snemanja udeležila samo Blake Lively in se pogumno spopadla z visokimi poletnimi temperaturami. Med snemanjem na prostem je bila oblečena v črno-belo poletno obleko in bila je fantastična.

Gospodična Blake pa je medijem tudi sporočila, da so nekatere stvari psihično zelo zahtevne, zato tudi ni čudno, da je soigralec Ryan Reynolds na seznamu poškodovanih.

» Spopadi so tesni in zelo umazani. Sama sem 1000 metrov v zraku, kjer krožim. To je najboljše kar lahko narediš, kajti tako pridem do svojega bistva. To naredi za 10 minut in naslednji dan si oglej svoje telo! Je vznemirljivo, grozno in hkrati odvratno.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekDavid Beckham: Victorio je moral napiti, da mu je dala številko!
Naslednji članekSuri Cruise pri 4ih letih večino časa že preživi na snemanjih