Miley Cyrus se je v četrtek popoldne na snemanju reklame v Los Angelesu  sprehodila s svojo vizažistko, ko ju je ujel radovedni fotograf.

Kasneje zvečer se je 17-letna igralka odpravila na večerjo v restavracijo Katsuya, kjer ji je delal družbo njen bivši fant Liam Hemsworth. Tamkajšnja priča je potrdila, da sta bila videti tako zaljubljena, da sta se celo crkljala na kavču v Zmajevi sobi.

K sreči so se ob tem njuni prijatelji celo zabavali in dejali, da imata po dveh tednih zagotovo veliko za nadoknaditi. Torej sta spet skupaj?

Izgleda, da zvezdnica, ki se s spornimi nastopi želi uveljaviti v svetu odraslih, še vedno hrepeni po otroštvu. Priči ni ušla niti nepomembna malenkost, da je Miley pila mleko in jedla piškote, medtem ko je šepetala Liamu na uho.

Gospodična  Cyrus je trenutno zelo zaposlena s svojo igralsko kariero, da ne omenjamo njene večerje z domnevno bivšim fantom Liamom, pa vendar vedno najde tudi nekaj časa, da nas preseneti z novim hitom.

Po spletu je zaokrožil kratki izsek iz njene nove skladbe z naslovom ‘Giving You Up’. Omenjena pesem bi naj izšla že v njenem albumu ‘Breakout’ iz leta 2008, vendar si je premislila. Besedilo je glasbenica prav tako že objavila septembra lansko leto na Twitterju, nato pa ugotovila, da je predobra zanj.

In po dveh letih je glasba končno ugledala luč sveta. Prisluhni delčku nje…


Zadnje novičke

Prejšnji članekPrsata Aubrey nase komaj spravila tesno obleko
Naslednji članekHOT! Bujna CoCo pokazala svojo enako ritasto sestro dvojčico