b1

Justin Bieber je veliki zmagovalec podelitve nagrad ‘American Music Awards’, ki se je včeraj odvijala v Los Angelesu.

Na podelitvi, ki se je odvijala v Nokia Theatru, je bil izvajalec uspešnice ‘Baby’ nagrajen z najvišjo nagrado podelitve – izvajalec leta. Zraven te je prejel še nagrado za najboljšega moškega pop/rock izvajalca, za najboljši album in največji preboj med izvajalci.

Med sprejemanjem nagrade za izvajalca leta se je Justin zahvalil svojemu mentorju in najboljšemu prijatelju Usherju: »Vsekakor vključujem Usherja Raymonda. Edino prav bi bilo, da ga pokličem na oder, da to delim z njim.«

Prireditev je bila prava glasbena ekstravaganca, saj so med drugim nastopile tudi Rihanna, Ke$ha, Miley Cyrus in Christina Aguilera.

Zraven najvišje ‘AMA’ nagrade pa bo večina govorila tudi o njegovi burni izvedbi skladbe ‘Pray’. Sedeč za klavirjem je mladi zvezdnik iztisnil iz sebe vso energijo za staromodno akustično petje in melodijo, s katero je razveselil vse prisotne. Zraven se mu je pridružil še zbor, ki je naredil vse skupaj še bolj dramatično.

Svojega prvega obiska na podelitvi priljubljenih nagrad pa se je razveselila Willow Smith, ki je bila ujeta ob prihodu v Nokia Theater. Mlada izvajalka uspešnice ‘Whip My Hair’ je s prihodom razveselila oboževalce, ko se je skupaj z mamo Jade in bratom Jadenom sprehodila po rdeči preprogi.

Willow pa je bila skupaj z drugimi zvezdnicami kot so Mandy Moore, Jessica Alba, Nicki Minaj in Heidi Klum med podeljevalci nagrad.

Podelitve pa se je v ljubki ‘Dolce&Gabbana’ obleki, z uhani ‘Lore Rodkin’, zapestnico ‘Gwyneth B’, čevlji ‘Giuseppe Zanotti’ in torbico ‘Jimmy Choo’ udeležila tudi Avril Lavigne.

26-letna pevka, ki je že uradno ločena, bo nastopila v ‘Dick Clark’s’ na praznovanju novega leta, odpela pa naj bi celo novo pesem ‘What the Hell’. Praznovanja pa se bo očitno udeležil tudi Ryan Seacrest, ki je v začetku tedna na Twitterju napisal: »Pravkar sem rezerviral njen novoletni nastop.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ: Najbolj trendni jesenski plašči
Naslednji članekUJETA Kim Kardashian z nekdanjim partnerjem Halle Berry