Taylor Momsen je z novim videom za pesem ‘Miss Nothing’ spet dokazala, da prav gotovo ni ljubka najstnica, ki bi s svojim prijetnim videzom pritegnila ljudi.

V videospotu, ki ga je posnela skupaj s skupino ‘The Pretty Reckless’, nam je postregla s pomankljivimi oblačili in seksi gibi, s katerimi je razdejala polno mizo hrane in pijače.

V reviji ‘New York Magazine’ so o videu objavili sledeče: »Razbijanje kozarcev na prijateljevi glavi, pisanje po tleh in jezno metanje sadja je le nekaj načinov, s katerimi nam želi 16-letna pevka obupno dopovedati , da ni povprečna najstnica, če še morebiti kdo ni opazil.«

Mlada zvezdnica pa je pred kratkim povedala, da je glasba njena resnična strast, ki jo je izrazila v novi plošči…

Rekla je: »To je nekaj, kar sem si želela doseči v življenju. Ne le, da izdam ploščo, ampak odlično ploščo, na katero bom res ponosna in jo bom lahko prepevala, do konca življenja brez pof*****  skrbenja. Veste, kaj mislim? Četudi je ljudje ne bodo marali, je meni všeč in sem ponosna, da sem jo izdala.«

Ni potrebno posebno omenjati, da si želi biti dekle nekaj posebnega in glede njenega nadaljnjega razvoja so zaskrbljene tudi skupine, ki še cenijo družinske vrednote.

Dr. Bill Donohue, predsednik ‘Katoliške lige’, ki se ima za največjo katoliško organizacijo za človekove pravice, je o njej povedal:

»Naša družba je bila precej srečnejša, ko je okrog poskakovala Annette Funicello, goreča oboževalka Miki Miške. Zdaj pa na vsakem koraku srečamo gospodično Momsen, ki paradira naokoli z vibratorjem v roki.  Izgleda, da ima dekle velike probleme. Ni čudno, da se je na svojo neprištevnost sklicevala v reviji ‘Motnje’ (‘Disorder’).«

Prav tako je svojo zaskrbljenost izrazil Dr. Scott Turansky, ki se boji predvsem dejstva, da se veliko njenih oboževalk/cev po njej tudi zgleduje.

»Taylor Momsen daje negativno podobo, ki jo bo v prihodnosti pogubila. Škoda, da vpliva tudi na ostale mlade ženske, ki ji sledijo. Na žalost sta slava in bogastvo zavedla mlado zvezdnico in veliko teh deklet bo spoznalo, da so sledile napačnemu vzoru, ko bo že prepozno,« je povedal.

Morda bi pred predvajanjem videospota morali opozoriti, da gledanje mlajšim od 15 let ni dovoljeno. Poglej si video provokativne Taylor in sam/a presodi, kaj je prav in kaj ne.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Heidi in Seal z otroki pohajkujeta po Nici
Naslednji članekOPS! Bujna CoCo komaj spravila prsi v sado-mazo korzet