Nina Dobrev, Ian Somerhalder ter ostali člani ‘Vampirskih dnevnikov‘ se na male ekrane vračajo 9. septembra, kjer bodo prikazali še več vampirskega vznemirjenja in mrzlice. Zdi pa se tudi, da se gledalci lahko veselijo novih ljubezenskih zapletov, negotovosti in junaških bojev.

Oglej si trailer 2. sezone in nam sporoči, kakšno mnenje imaš o seriji! Se je veseliš?

Priljubljeni televizijski seriji pa se bo v drugi sezoni pridružila tudi 17-letna igralka Tiya Sircas, ki bo zaigrala vlogo gimnazijke Amiee Bradley, ki se je vpletla v nadnaravno dogajanje.

Tiya je o seriji, ki je na letošnji podelitvi nagrad ‘2010 Teen Choice Awards‘ pobirala nagrado za nagrado, dejala: »Bilo je nadvse zabavno sodelovati s tako super zasedbo. Z veseljem bi se vrnila k naslednjim epizodam, toda v Mystic Fallsu ni nihče varen! Delo s temi fanti pa lahko dekletu tudi popolnoma zmeša glavo. Vsi so zelo čedni na pogled. Toda kar je še boljše, tudi v resničnosti so nadvse prijetni.«

Tiya se bo v seriji prvič pojavila šele 23. septembra, mi pa ti že sedaj lahko ponudimo nekaj fotografij z njihove premiere!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Kdo se bo poročil prvi – Lili in Marko ali Saška in Miha?!
Naslednji članekFOTO 50-letna Sharon Stone z novo frizuro še vedno zelo mladostna