Tukaj je!

Demi Lovato in Matthew MDot Finley sta sklonila glave drug proti drugemu v čisto novem videospotu pesmi ‘It’s On’ iz filma ‘Camp Rock 2 The Final Jam’.

Kevin Jonas je pred kratkim za MTV o videospotu povedal: »Videospot je resnično dobro zasnovan. Narejen je z vidika glasbe in je ravno dovolj intenziven ter visoko energičen, kakršna je tudi pesem. Najboljša je strast vseh ljudi, ki pesem izvajajo.«

Med delavnim vikendom pa so se Jonas Brothers v soboto pridružili Demi na ‘Disney/ABC Television Group’s Summer Press Junket’, ki se je odvijala v Kaliforniji. Na dogodku, ki se je odvijal v ‘ABC Television Network Building’ so zvezdniki filma ‘Camp Rock’ pozirali v različnih pozah, dogodka pa so se med drugim udeležili tudi Debby Ryan, Beth Ostrosky in Missy Peregrym.

Preden so se udeležili te prireditve, pa so JoBros navdušili oboževalce z brezplačnim koncertom na prostem v parku The Grove v Los Angelesu. Odpeli so tudi novo pesem ‘LA Baby’, med množico, ki se je zgnetla na prizorišču, pa sta bila med drugim opažena tudi David in Victoria Beckham.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Kelly Brook: Vroča lepotica v čipkastem perilu
Naslednji članekZVEZDNIŠKI DVOBOJ Victoria Beckham in Rihanna: Katera je večja diva?