Willow Smith je že povzročila, da se javnost zanima zanjo – za njene pesmi, za njene pričeske… Sedaj pa je mala zvezdnica spregovorila tudi o svojem norem stilu in o Justinu Bieberju!

Mlado dekle, hčerka Will Smitha in Jade Pinkett-Smith, je za ‘Teen Vogue’ spregovorila o njenih skrivnostnih izborih oblačil, tako da na rdeči preprogi vsakokrat zasije.

O svojih posebnih modnih izborih: »Svoj stil bi opisala kot šolsko dekle, ki sreča punk rockerja. Včasih sem se rada oblačila v oblekice in pajkice, ko pa sem dopolnila devet let, se je moj stil čisto spremenil. Moja mama mi je vedno pomagala pri izbiri oblačil, brat pa je vedno govoril: ‘Willow, spusti svoje hlače!’«

Zvezdnica, ki je že premagala Rihanno, sodelovati pa želi tudi z Lady GaGa, je spregovorila tudi v videu. Oglej si ga!

O modni prireditvi Dolce & Gabbana, kjer je sedela v prvi vrsti: » Na svoj telefon sem pisala pesem, ko je vstopila moja mami in mi rekla: ´Willow!´ Jaz pa sem odgovorila: ´Mami, daj mi samo še minutko. Osredotočam se na pisanje.´ Ko sem pogledala k višku pa sem zagledala Dolceja in ostala sem popolnoma brez besed. ´O moj Bog.´«

O Justin Bieberju: » Jayden se vedno druži z njem. Včasih ga tudi povabi na družinsko večerjo.«

Zdi pa se, da ni samo Jayden v dobrem odnosu z Justinom, saj se mu je na nedavnem razprodanem koncertu pridružila tudi Willow.

Še enkrat pa ti na ogled ponujamo tudi Willowino uspešnico. Nam je zelo všeč. Pa tebi?

Kakšen pa se ti zdi njen stil oblačenja?


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Jennifer Garner ponesreči razkrila svojo seksi ritko
Naslednji članekVROČE Big Brother slavnih: Fantje so se nalivali s finsko vodko, Zlatko pa hoče čim prej domov