Po poročanju ‘E!’ naj bi Lea Michele zaigrala v romantični komediji ‘New Years Eve’, ki naj bi bil podoben letošnje nastalemu filmu ‘Valentine’s Day’.

Film še ni dobil zelene luči za snemanje, toda režiser Garry Marshall (režiral je tudi ‘Pretty Women’, ‘The Princess Diaries’) želi Lei dati priložnost, da se izkaže.

Drugi igralci, ki si jih Garry želi v svojem filmu, pa so še Zac Efron, Reese Witherspoon, Halle Berry in tudi najstniški zvezdnik Justin Bieber.

Lea je pred kratkim skupaj z igralsko zasedbo serije ‘Glee’ sodelovala tudi na snemanju za naslovnico revije ‘GQ’. In pojavilo se je kar nekaj vprašanj o primernosti fotografij za najstnike. Če si zamudil/a članek o tem, si lahko več prebereš tukaj!

Medtem ko so se zvezdnike serije ‘Glee’ zapletli v ta ‘škandal’, pa tudi Zaca Efrona zadnje čase mučijo določene stvari. Zvezdnik je za številna dekleta s celotnega sveta slika popolnega moškega. Toda če si tudi ti takega mnenja, mu tega nikar ne povej!

Zac je namreč priznal da ima probleme pri tem, ko se gleda na velikih zaslonih, kajti tako zazna vse svoje pomanjkljivosti. Zac, ki je prejšnji teden dopolnil 23 let, je dejal:

»Kaj si mislim, ko se zagledam na velikih platnih? ‘Moja glava je ogromna!’ Hitro se razloči vsaka moja napaka ali stvar, ki bi jo lahko izpeljal bolje… Sprva se potuhnem, toda čez leta sem se prisiljen ozreti nazaj in oceniti ter spoštovati to, kar sem ustvaril – no, vsaj včasih.«

Kaj si ti misliš o njegovi kritiki. Je njegova glava res prevelika? Si kdaj to že opazil/a?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSuhcana Adriana Lima je na strogi dieti
Naslednji članekVROČE Rok Kosmač seksa brez zaščite, saj z Renato delata otroka