Po poročanju ‘Variety’ bo Zac Efron nastopil v novem filmu ‘The Lucky One’.

Film je posnet po romanu ‘The Lucky One’ avtorja Nicholasa Sparksa. Zgodba se osredotoči na člana ameriške mornarice  z imenom Logan Thibault, ki na svoji tretji poti v Irak najde fotografijo neke ženske. Fotografija postane njegov srečni amulet, naposled pa najde tudi žensko, ki je na njej.

Revija ‘New York Mag’ je pred kratkim poročala, da se 22-letni igralec zanima še za en projekt, ki sta ga ustvarila  Andrew Barrer and Gabriel Ferrari in se imenuje  ‘Die in a Gun Fight’.

Iz novic smo izvedeli nekaj informacij o scenariju. Zac bo igral mladega fanta Bena iz New Yorka, ki se zaljubi v hčerko očetovega sovražnika. Le da je ta že zaposlena z bežanjem pred posesivnim francoskim profesorjem. Zgodba nosi idejo prepovedane ljubezni Romea in Julije.

Seveda pa se mlad zvezdnik ne more otresti vztrajnih paparacev, ki mu sledijo za petami.

V ponedeljek so ga tako ujeli v New York Cityu, ko je zapuščal hotel. Ko je stopal iz avtomobila, je bil zaposlen s telefoniranjem, tako da se ni mogel pognati v beg pred fotografskim objektivom.

Veliko je bilo govora o njegovem dolgoletnem razmerju z Vanesso Hudgens, v katerem bi naj stopila še korak dalje. Toda postaven igralec pravi, da bo ostalo tako, kot je.

Rekel je: »Trenutno se odlično razumeva in le uživava v družbi drug drugega.«

Morda se res odlično razumeta, kar pa še ne pomeni, da se ni v Vanessi prebudila majhna želja po ustaljenosti… Bomo videli, kaj bo prinesel čas.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHugh Hefner: Golo žensko telo me še vedno vzburi!
Naslednji članekFOTO Angelina Jolie po napadu pijane ženske polna modric