Zac Efron in Vanessa Hudgens sta si v torek ogledala predstavo ‘Memphis: The Musical’ na Broadwayju v gledališču Shubert v New Yorku.

Na muzikal ju je spremljal tudi Adam Shankman, producent Zacove uspešnice ’17 Again’, ki se je prav tako izkazal v filmu ‘Hairspray’ iz leta 2007.

Izgleda, da je 22-letni igralec nad predstavo popolnoma navdušen, saj je po tem, ko si jo je sam ogledal že dvakrat, tokrat pripeljal tudi Vanesso.

Izgleda, da ambicioznemu igralcu nenehno snemanje filmov še vedno ni dovolj, hoče še več! Zato se je kar ponudil za delo po katerem tako hlepi… Neusmiljenem boju z naravo. Morda pa se je začel sam ponujati, ker ga drugi nihče noče…

Bear Grylls, voditelj priljubljene oddajeMan vs. Wild’, je za  ‘PopEater’ povedal, da se mu je postaven zvezdnik ponudil, da bi nastopil v naslednji epizodi.

»Zac Efron mi je prejšnji dan pisal, da bi rad sodeloval z mano v naslednji oddaji, kar mi je vsekakor zbudilo pozornost. Pravkar smo zaključili s snemanjem pete sezone, zato sem osredotočen le na vrnitev domov in počitek. S snemanjem bomo pričeli zopet septembra. Že veliko ljudi je pokazalo zanimanje za nastop v oddaji, vprašanje je le, če je dobro, da Discovery to naredi ali ne,« se je razgovoril Bear.

Lansko leto se je v oddaji preizkusil še en hollywoodski zvezdnik, Will Ferrell, ki je svojo vnemo zatrl s pokušnjo jelenjih zrkel. V spodnjem posnetku si poglej nadobudnega pustolovca Willa.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKrvavi in razgaljeni vampirji na naslovnici Rolling Stonea
Naslednji članekOPS! Christina Ricci pozabila modrček in privabljala poglede z bradavičkami