Zac Efron je v torek obkrožen s skupino mladih fantov iz Dan Perez Baseball Campa v Murphey Candler Basenall parku v Atlanti pokleknil na travo.

Pred tem je bil mladi zvezdnik gost oddaje ‘Good Day Atlanta’, kjer je spregovoril o svoji čudoviti soigralki Amandi Crew. Dejal je: »Ona je tako čudovita. V filmu naravnost zablesti. Komaj čakam, da jo vidite v njem.«

Poglej si priložena videa v katerih spregovori še o dveh drugih soigralcih, Kim Basinger in Rayju Liotti.

Zac pa je skupaj s trenerjem metanja Rogerjem McDowellom pri Atlanta Bravesih mladeničem podal tudi nekaj nasvetov glede meta. Kako čudovito!

V sredo pa je bil Zac opažen na vsakoletni podelitvi nagrad ‘ESPY’, ki se je odvijala v Nokia Theatru v Los Angelesu. Oblečen v moško obleko modne znamke ‘Balenciaga’ je kot običajno izgledal čudovito.

Zvezdnik filma ’17 Again’ se je z nasmehom na obrazu sprehodil po rdeči preprogi in poziral fotografom ter mahal oboževalcem, predvsem pa oboževalkam, ki so kot vedno ponorele.

Nagrade ‘ESPY’ ne le počastijo najboljše atlete in druge športnike, ampak tudi prikažejo najbolj nepozabne trenutke preteklega leta. Med letošnjimi dobitniki so med drugim Landon Donovan, Phil Mickelson in Drew Brees, posebno nagrado za vztrajnost pa je prejel George Karl, trener Denver Nuggetsov.

V začetku meseca pa je Zac med pogovorom za ‘ET’ objel svojega soigralca Charlieja Tahana, s katerim sta na Dodger Stadiumu v Los Angelesu spregovorila o njunem prihajajočem filmu.

22-letni igralce je o filmu povedal: »Midva (jaz in Charlie) sva se videvala vsak dan (med snemanjem) kar precej dolgo, tako da sva se zelo zbližala in sva si kot brata. Vsak film ti daje neke nove izzive… Ta izziv je bil na čustveni stopnji in potrebno je bilo najti povezavo z nečim resničnim, da lahko to potem poveš na najboljši način.«

Na vprašanje o tem, nad čim bi bili ljudje najbolj začudeni, če bi vedeli o njegovem soigralcu, je Charlie dejal: »Um, resnično je stvaren.« Zac pa se je pošalil: »On ve preveč.«

Film ‘Charlie St. Cloud’ prihaja v kinematografe 30. julija. Se že veseliš?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSandra Bullock s sinčkom Louisom pobegnila v New Orleans
Naslednji članekCheryl Cole končno zapustila bolnišnico