Ljubezen je zagotovo eno najlepših čustev, ki smo ga ljudje sposobni dajati drug drugemu. “Ljubezen ne pozna meja” pravijo, včasih pa so ovire vseeno prevelike, da bi jih mlada hollywoodska srca lahko premagala. Poglejmo si, komu je uspelo, komu ni.


Vanessa Hudgens – Zac Efron

Zgodbo o Zanessi verjetno pozna vsak – dva, danes po celem svetu oboževana najstnika Vanessa Anne Hudgens in Zac Efron, ki sta igralsko pot začela skupaj z glavnima vlogama v vseh treh filmih ‘Srednješolski muzikal’, sta po snemanju prvega filma odkrila medsebojno privlačnost in pustila, da se je zgodba o najstniški ljubezni odvijala tudi za kamerami. In to očitno več kot uspešno, saj sta skupaj že kar 3 leta. Da se razumemo – to je že kar lepa doba za ‘hollywoodske standarde’.

Selena Gomez – Taylor Lautner
Ljubka Selena in mišičasti Taylor sta lani kar nekaj časa sejala dvom v medijih – sta par ali ne? Selena je lani avgusta priznala: »Ja, s Taylorjem sva bila par!« Par sta bila v času, ko je ona v Vancouvru snemala film ‘Ramona in Beezus’, on pa (nam vsem težko pričakovano) ‘Mlado luno’.
Za znano revijo je Selena povedala: »S Kristen Stewart sva stanovali v istem hotelu in Taylor jo je velikokrat obiskal. Tako sva se velikokrat srečala v preddverju hotela… Smešno, ko sem šla v Vancouver, sem bila osredotočena na snemanje filma. Danes pa vem, da je bila najboljša stvar v Vancouvru Taylor.« Ji lahko sploh katera najstniška predstavnica ženskega spola ugovarja?

Blake Lively – Penn Badgley
Vsi, ki ste bili lani nekaj tednov ob delavnikih okoli sedme ure zvečer zaposleni z gledanjem serije ‘Opravljivka’, potem vam Blake in Penn nista neznanca. Spoznala sta se na snemanju že omenjene serije (kje pa drugje), v kateri sta nekaj časa igrala par zaljubljencev, nato pa sta par postala še za kamerami. Mineva že dobro leto, odkar sta par, Penn pa je ob priložnosti pred meseci dejal: »Neverjetna je! Ničesar ni na njej, česar ne bi mogel imeti rad. Čudovita je.«

Taylor Swift – Joe Jonas
Nesojena, žal! Country pevka in pevec skupine Jonas Brothers sta bila par slabe tri mesece, Joe pa naj bi Taylor zapustil kar preko mobilnega telefona. Vse odkar sta se razšla, se drug drugega stalno izogibata, če se le da. Joe je npr. zavrnil vlogo v filmu ‘Valentinovo’ in to samo zato, ker tam igra tudi Taylor. A ravno pred kratkim naj bi bilo konec njunega obdobja zamer. Nedavno naj bi se namreč Joe udeležil prireditve ‘Salute To Icons Honoring Doug Morris’, kjer se je gibal tudi v družbi Taylor.

Taylor Swift – Taylor Lautner
Potem ko sta bila Taylor in Taylor  tri mesece srečno zaljubljena, je konec lanskega leta v medije prišla novica o tem, da njuna zveza očitno ni bila pod srečno zvezdo, saj sta se razšla. Mediji so poročali, da je glavni razlog za njun razhod ta, da je on njo imel veliko raje kot ona njega.

Miley Cyrus – Nick Jonas
Dve najstniški senzaciji – ona takrat 15-letna igralka z lastno serijo ‘Hannah Montana’, on član trenutno najbolj vroče najstniške skupine Jonas Brothers, Miley in Nick, sta dolgo časa skrivala svojo zvezo. Po mesecih skrivanja sta vendarle priznala, da sta bila par. A ne za dolgo. Po njunem razhodu so bili njuni oboževalci še vedno prepričani, da Niley  še ni zgodovina, kar sta oba podžgala še s pesmijo ‘Before The Storm’, ki sta jo zapela skupaj junija lani, potem, ko se je Miley razšla s fantom Justinom Gastonom.

Miley Cyrus – Liam Hemsworth
Po končani zvezi z Justinom Gastonom je Miley lani precej hitro našla novega fanta. Pričela je s snemanjem novega filma ‘The Last Song’, kjer se zapletla s soigralcem Liamom Hemsworthom – tako pred, kot tudi za kamerami. Parček je nekaj časa zanikal govorice o njuni zvezi, pojavilo se je tudi bivše Liamovo dekle, ki je Miley označila kot ‘tatico fantov’. Par se na njune očitke ni oziral in ostaja skupaj.

Jamie Lynn Spears – Casey Aldridge
Zagotovo vas večina pozna mlajšo sestrico razvpite zvezdnice,  (nekoč) pop princeske Britney Spears, Jamie Lynn. Vse se je začelo konec leta 2007, ko so mediji izbrskali, da je Jamie Lynn noseča. Vsi so bili šokirani in mediji so na podlagi Britney že namigovali na to, da bo očitno tudi drugo Spearsovo dekle imelo precej burno medijsko življenje. Kmalu je bil znan tudi očka danes nekaj več kot leto dni stare hčerke Maddie – Casey Aldridge. Parček je ostal skupaj, nedavno pa je v medije prišla novica o njunem razdoru. Vir je celo povedal, da Jamie Lynn s Caseyjem nikoli ni videla prihodnosti, tudi ko je bila noseča. Skupaj sta ostala bolj samo zaradi dobrega vtisa v javnosti. Prvi namigi o težavah v njunem razmerju so se pojavili sicer že lani, ko sta odpovedala poroko, pojavili pa so se tudi namigi, da se je Jamie zapletla že z novim moškim, 28-letnim poslovnežem Jamesom Watsonom.

Kristen Stewart – Robert Pattinson
Robsten obstaja ali ne? V glavah oboževalcev zagotovo! Mediji vztrajno namigujejo, da se med zvednikoma sage ‘Somrak’ zagotovo nekaj plete, onadva tega povečini ne komentirata. Opazili so ju celo, kako sta se držala za roke, ko sta odhajala z letališča in se pri tem smehljala. Kaj praviš, sta skupaj ali ne? Nas samo dražita ali se za tem mogoče res kaj skriva? Če se, vsekakor pohvalno za njiju, kako poskušata držati razdaljo med javnim in zasebnim življenjem.

Kater parček je všeč tebi? Kaj meniš, kdo bi moral biti skupaj in kdo bi moral pobrati šila in kopita?

M.F.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Po ‘sanjski’ Miši Margan prihaja še njena mlajša sestra
Naslednji članekBruce Willis ne more pobegniti pijancem