Zac Efron je bil opažen v Madridu v Španiji, kjer je včeraj promoviral svoj novi film ‘Charlie St. Cloud’.

Igralec je bil videti čeden, ko je poziral pred hotelom Santo Mauro v športni karirasti srajci, rumenkasto rjavih hlačah in s svojo bradico.

Med vikendom pa je postarani igralec svoje delo promoviral tudi v Deauvilleu na francoskem festivalu ’36th Deauville American Film Festival’. Naslednja mesta, ki jih ima Zac v načrtu, so München in London, nato pa se vrača v Združene države.

Isti dan zvečer pa je Zac promoviral svoj film v ‘Capitol Cinema’. Ko je prispel na snemanje, si je popravil svojo kravata in zopet vzbudil pozornost številnih oboževalk, saj je bil v belo-črni kombinaciji videti resnično čudovit.

Medtem ko se Zac potepa po Evropi, pa se njegovo dekle, Vanessa Hudgens, potepa in sprošča v daljni Kaliforniji. Opažena je bila v nedeljo, ko se je skupaj z mamo Gino in sestro Stello odpravila nakupovat v trgovino ‘Planet Blue’.

Na žalost pa so Vanesso tistega dne zmotili amaterski fotografi, tako da si je bila zvezdnica primorana potegniti svoje veliko pokrivalo čez obraz in se sprehoditi mimo njih.

Kasneje pa se je odpravila tudi na vadbo joge v Studio City. In tudi tokrat zvezdnica s svojim stilom ni razočarala. Bila je oblečena preprosto, a nadvse zapeljivo, pri sprehodu do studia pa sta ji družbo zopet delali mama in sestra.

Vanessa pa ne skrbi zgolj za svoje zdravje, temveč tudi za zdravje drugih. Če si zamudil/a članek o tem, si več o tem lahko prebereš tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Sproščena Beyonce in Jay-Z divje zažurala v New Yorku
Naslednji članekFOTO Elegantne lepotičke na filmskemu festivalu v Torontu