Za katero stran bi se odločil/a, če bi lahko izbiral/a med ekipo Edwarda ali Harryjevo ekipo?

To sta se spraševala tudi Tom Felton in Ashley Greene, ki ima v svojem življenju novega moškega. »O ja, o tem sva imela dolge debate,« je povedal 23-letni igralec, ki z Ashley sodeluje v filmu ‘The Apparition’.

»V bistvu sva večino večerov preživela ob debatiranju, kdo bi premagal koga, Edward Cullen Harryja Potterya ali obratno, namesto da bi vadila scenarij. Še vedno je neodločeno,« je dodal ‘zlobni’ čarovnik, ki želi po zlobi biti tudi prepoznaven.

Tom je o delu s slavno vampirko in starim prijateljem Rupertom Grintom razpravljal tudi z ‘MTV-jem’.

Nekaj besed je spregovoril o igranju golfa z Rupertom. »Že kar nekaj časa se nisva udarila, vendar vsekakor čakam na to priložnost. Občasno zavihtiva palice. Včasih je lepo prepričati Weasleyja za hitro rundo golfa. Nočem obešati na veliki zvon, vendar o tem obstaja celo video, ki ga je posnel James Phelbs. Ne vem, če James že končuje z videi oz. kako daleč je, saj še nisem ničesar videl. Imam pa občutek, da bo nekega dne ta video ogledal tudi luč sveta,« se je razgovoril.

V intervjuju ni pozabil niti na Ashley, s katero se že zelo veseli delati.

»Bil sem zelo vznemirjen, da bom delal z njo. Njen talent se hitro opazi. Ena izmed prvih scen, ki sem jo videl delati, je bila v nekakšnem paničnem stanju, v katerega je skočila takoj po kosilu. Neverjetna je!« je povedal.

Morda bosta čarovnik in vampirka celo postala dobra prijatelja…

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna oboževalce šokirala s sočnimi kletvicami
Naslednji članekJohnny Depp na strogi dieti: Rad bi imel le 65 kilogramov