Oglej si ekskluziven poster iz najnovejšega filma Taylorja Lautnerja, ‘Abduction’.

19- letnik, ki ima velike ambicije v igralstvu, igra mladega fanta, ki se zaplete v nevaren svet zahrbtnosti in zločinov.

Ob Taylorju bo zaigralo tudi njegovo domnevno dekle, Lily Collins, Alfred Molina, Maria Bello, Jason Isaac, Michael Nygvist in Sigourney Weaver. Tukaj si lahko ogledaš trailer.

Tudi njegova ‘Somrakovska’ soigralka, Ashley Greene, ki potrebuje 2 uri, da postane Alice Cullen, ima novi poster za svoj film ‘Skateland’, ki govori o življenju skupine prijateljev, ki se soočijo z realnostjo sveta, ki jih obdaja.

Film se vrti okrog mladega skaterskega menedžerja, Ritchieja Wheelerja (Shiloh Fernandez), brata in sestre Brenta in Michelle Burkham (Heath Freeman, Ashley Greene) in legendarnega Kennyja Crawforda (Taylor Handley), ko njihove sanje in brezskrbna življenja padejo v negotovo usodo prihodnosti.

Ashley, ki je v Vancouvru snemala ‘Jutranjo zarjo’, so v četrtek popoldne opazili na letališču, od koder se je vračala nazaj v ZDA.

V svoja vsakdanja življenja v Los Angelesu pa so se vrnili tudi Anna Kendrick, Nikki Reed in Kellan Lutz, ki ima tudi nov trailer njegove romantične komedije.

Uslužbenec vancouvrskega McDonaldsa pa je povedal, da se je enkrat ponoči Cullenov klan ustavil pri njem v restavraciji. »Zasedba ‘Somraka’ je pijano stopila v McDonalds, tri dni po tisti zabavi, ki so jo imeli.«

Sta ti posterja všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Veliki zmagovalec šova Dvor je Alexio: Bo sploh dobil obljubljeno nagrado?!
Naslednji članekFOTO: Vanessa Hudgens in Ashley Greene v fantovski družbi na Coachella festivalu!