Ashley Greene, ki se poleti odpravlja v Mehiko, je v soboto praznovala svoj 24. rojstni dan v nočnem lokalu ‘Pure’ v Las Vegasu.

Zvezdnica priljubljene sage ‘Somrak’ je bila odlično razpoložena v družbi prijateljev in njenega fanta, zvezdnika filma ‘Camp Rock’, Joeja Jonasa.

Priljubljeno zvezdnico so presenetili z velikansko torto in s petjem pesmi ‘Happy Birthday’, kateremu se je pridružil tudi Joe. Caitie Uhlmann, Ted Gibson, Mary Kasnias in ostali povabljeni pa so bili deležni tudi večerje v ‘Social House’.

Ashley je za revijo ‘People’ spregovorila o posebnem darilu, ki ga je prejela od Joeja – zlati zapestnici modne znamke ‘Chanel’. Dejala je: »Smešno je bilo, da mi je ob izročitvi darila rekel, da je nekaj čisto drugega in sem rekla samo: ‘Najlepša hvala’. Ko pa sem darilo pogledala, sem bila čisto iz sebe in sem vzkliknila: ‘O moj bog, to je ‘Chanel’.«

Dodala je še: »Bilo je ljubko, sladko in prikupno zame, saj mi je to podaril moj fant. Darilo preprosto obožujem, zato ker ve, kaj mi je všeč.«

Ti je njeno darilo všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Angelina Jolie ali Jennifer Aniston: Katera je večja ikona stila?
Naslednji članekChristiano Ronaldo: Užival z isto mladoletno prostitutko kot Silvio Berlusconi