Ashley Greene, ki so ji napadli psičko, je še dodatno okrepila govorice o novi ljubezni, s tem ko je bila včeraj v New York Cityju opažena v družbi Jareda Followilla.

Sveža od razhoda z Joejem Jonasom se je 24-letna zvezdnica sage ‘Somrak’ v družbi očeta in basista skupine ‘Kings of Leon’ odpravila v lokalni bar.

In medtem ko vse kaže, da se je Ashley, ki naj bi bila kriva tudi za Demijin zlom, na novo zaljubila, dobro obveščeni trdijo, da je bilo ravno njeno novo ljubezensko razmerje vzrok za razhod z Joejem.

V nasprotju s tem je vir za ‘E!’ povedal: »Ashley ni pustila Joeja zaradi Jareda. Oba sta se namreč strinjala, da je čas, da se osredotočita nase.« O njenem slovesu pa je dodal: »Zaradi dela sta bila veliko narazen. Nikoli ni bilo tako resno. Bila je zabavna 5 mesecev trajajoča zveza

V zadnjem času je Joe videti precej zapuščeno in končno vemo zakaj. Ker je samski! Saj ne, da nam to ne bi bilo všeč – seveda nam je, še posebej, ko je v stilu JoBros – ampak tesno prilegajoča se kapa sporoča le eno: nič več deklet.

Sestajal se je že z mnogimi zvezdnicami: od Taylor Swift (vroča, visoka, blondinka) do Ashley Greene (vroča, nižja, rjavolaska), tako da je njegov okus zelo raznolik… Imate kakšne ideje, katera bo naslednja?

V New York Cityju pa je bil včeraj opažen tudi mladi glasbenik, ki je med hojo po ulici skupaj z njegovim varnostnikom fotografom pokazal jezik.

21-letni zvezdnik, ki se je vživel v igranje ping ponga, tam trenutno dokončuje svoj debitantski solo album. O njem je za revijo ‘Details’ povedal: »Hotel sem nekaj, kar lahko slišite v klubu in na kar lahko plešete, nekaj kar je zabavno – to kar sem jaz.«

Si tudi ti presenečen/-a nad njunim razhodom? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Simpson: Zahvaljujoč mami je postala bilijonarka
Naslednji članekFOTO Seksi mačka Britney Spears: V nedrčku in motoristični jakni