Blake Lively, ki je zaradi svoje zasedenosti precej izčrpana, je četrtkov večer zaključila z udeležitvijo podelitve nagrad ‘CinemaCon Awards’, ki se je odvijala v Las Vegasu.

Zvezdnica serije ‘Opravljivka’ je v čudoviti kratki rdeči obleki in masivnih uhanih preprosto zablestela na podelitvi, ki se je odvijala v The Colosseum v Caesars Palace, kjer je prejela nagrado za najbolj prodorno igralko leta.

Blake se v CinemaConu skupaj z Ryanom Reynoldsom mudi zaradi promocije njunega novega filma ‘The Green Lantern’ in povedala je, da nima posebne formule za izbiranje vlog, ampak je vse bolj del občutka in ne strategije. Dejala je: »Vsaka vloga, ki sem jo odigrala, mi je predstavljala neko strast. Nikoli nisem sprejela vloge, za katero so mi drugi rekli, naj jo. Biti mora nekaj, s čimer sem povezana in imam rada.«

Pred podelitvijo se je priljubljena zvezdnica v čudoviti obleki priznanih oblikovalcev Dolce & Gabbana udeležila predstavitve za ‘Warner Bros. Pictures’ in njen novi film.

Čeprav je dejala, da je navdušena nad vlogo Carol Ferris, pa je priznala, da je nervozna, ker ne ve, če bodo oboževalci filma zadovoljni z njeno predstavo.

Povedala je: »Moj osebni varnostnik, ki je zelo resen in ne govori veliko, me je potisnil na stran – mislila sem, da je bilo to iz varnostnih razlogov. Rekel je: ‘Imeti moraš rjave lase.’ Odgovorila sem mu: ‘Ja, bom, čeprav tega nisem storila.’ Vztrajal je: ‘Prosim zaupaj mi in si potemni lase. Nočem prevzeti odgovornosti, ko te bodo navdušeni fantje napadli v Convention centru.’«

Dan kasneje, v petek, pa se je udeležila ‘WonderCona’ v centru Moscone Convention v San Franciscu, kjer se ji je ponovno pridružil njen soigralec.

O filmu je modna zvezdnica za ‘L.A. Times’ povedala tudi: »Je zelo zastrašujoče, ker je bilo vloženega veliko denarja in veliko deležev – veliko ljudi je investiralo vanj. Ampak kar me je tako zelo pritegnilo k vlogi, je bil bolj karakter tega lika, saj gre za močno, bojevito in zmogljivo žensko.«

Se strinjaš s tem, da je postala Blake prava modna ikona? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekOrlando Bloom: Pozitivno šokiran ob rojstvu otroka
Naslednji članekEKSKLUZIVNO: ‘Vampirski dnevniki’ prihajajo v Slovenijo!