Robert Pattinson se je včeraj zvečer udeležil podelitve nagrad ‘ACM’ v Las Vegasu, ki je letošnje leto potekala v areni ‘MGM Grand Garden’.

Skupaj s svojo soigralko v filmu ‘Water For Elephants’, Reese Witherspoon, (ki je nosila čevlje oblikovalca Briana Atwooda in nakit modne oblikovalke Neil Lane), je podelil nagrado v kategoriji za najboljšo žensko vokalistko leta, ki jo je letos prejela Miranda Lambert.

Zgodaj istega dne pa sta se Robert, ki je prepričan, da je vlogo v ‘Somraku’ dobil zaradi Kristen, in Reese v Los Angelesu udeležila tiskovne konference za prihajajoči film ‘Water For Elephants’.

Podelitve nagrad pa se je udeležil tudi igralec serije ‘Opravljivka’, Chace Crawford.

25-letni igralec (razkrivamo ti 10 stvari, ki jih še gotovo nisi vedel/a o njem) je bil pozdravljen s številnimi kriki njegovih ženskih oboževalk, medtem ko se je sprehajal po dolgi rdeči preprogi in se kasneje odpravil v notranjost ‘MGM’ arene.

Chace in njegovi soigralci v seriji ‘Opravljivka’ pa že vneto snemajo nove epizode serije, saj so si vzeli predaha več kot mesec dni. Na televizijske kanale pa se serija vrne znova 18. aprila.

Chace pa trenutno snema film režiserja Brucea Beresforda z naslovom ‘Peace, Love and Misunderstanding’. V njem pa bosta zaigrali tudi Catherine Keener in Jane Fonda.

Ali bi si tudi ti delil/a oder z Robertom Pattinsonom? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekMaša predstavlja debitantski album ‘180°’
Naslednji članekVIDEO Rihanna se je spremenila v prikupno country princesko