Ed Westwick si je za sredino zabavo, ki je bila namenjena proslavitvi novega filma z naslovom ‘happythankyoumoreplease’ v hotelu ‘Standard’ v New Yorku, oblekel usnjeno jakno ter si na glavo poveznil pokrivalo, ki je bilo tudi iz usnja. Ves v usnju, torej!

Na zabavi, ki jo je organizirala družba ‘The Cinema Society’ in Tommy Hilfger, pa so bili tudi John Mayer, ki je poklepetal z novinarji spletne strani ‘College Humor’ ter Russell Simmons in tudi ustanovitelj družbe ‘Cinema Society,’ Andrew Saffier.

V petek pa je Ed, ki bi naj imel novo dekle, poletel v Nemčijo, kjer se je udeležil premiere njegovega novega filma ‘Chalet Gir,’ skupaj s svojo soigralko Felicity Jones. Premiera pa se je odvijala v Münchnu.

Od Nemčije do Francije.

Njegova soigralka v ‘Opravljivki’, Blake Lively, odvisnica od drog, pa se je v soboto v Parizu udeležila glamurozne Chanelove večerje, kjer je bila vedno znova v središču pozornosti.

Igralka serije ‘Opravljivka’ je bila oblečena v prečudovito srebrno obleko, pridružila pa sta se ji tudi starša Elaine in Ernie, pa tudi nekaj gostov: Bee Shaffer, Anna Wintour in Cecile Cassel.

Pariška večerja pa je bila na sporedu po tem, ko je bila Blake zvezda večera na Chanelovi večerji v New Yorku, ki je bila prirejena za promoviranje kolekcije torbic ‘Mademoiselle.’

Za ‘New York Times’ pa je mama Blake Lively, Elaine Lively, povedala naslednje: “Moda je bila vedno del njenega življenja, ker smo bili družina neprestanih nakupovalcev. V srednji šoli je vedno znova hotela nakupovati v trgovini ‘Forever 21’.’Težko jo je bilo spraviti v trgovine, kot so ‘Bebe’ in ‘Guess’.”

Sta ti Ed in Blake všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Sanjska Blake Lively v srebrni obleki pokazala fantastične noge
Naslednji članekMariah Carey obžaluje nastop za razvpitega libijskega diktatorja