Hilary Duff nikoli ni sramežljiva, zato svoje pričeske menjuje kot po tekočem traku. Pred kratkim je na sebi znova naredila majhno spremembo in kasneje hitro obvestila svoje oboževalce.

Igralka filma ‘Cheaper By the Dozen’ si je svojo pričesko pred kratim potemnila, zaradi tega je bila kar 6 ur v frizerskem salonu, sedaj pa jo je dopopolnila z fru-frujem. »Ravno sem pri frizerju. Bang, bang. Prihaja nova podoba mene,« pa je zapisala na Twitterju.

Očitno je bila Hilary z svojim izgledom zadovoljna, zato je kasneje objavila še naslednje: »Odlično! Hvala bogu, da vam je všeč moja nova frizura. Tukaj je še ena slika, saj jo obožujem.«

Medtem pa je Hilary v ponedeljek odletela na jug, in sicer v Atlanto, kjer se je udeležila dobrodelnega dogodka, imenovanega ‘Backpack event’.

Mlada pevka in igralka, ki je nedavno pokazala modrček, se je ustavila v osnovni šoli Bethune in s svojim prihodom počastila šolarje. Prejela je tudi čudovite rože, potem pa je pomagala polniti torbe z različnimi stvarmi, kar je tudi namen tega dogodka in s tem predstavila šolo kot račun, saj morajo starši plačevati šolnino in druge stvari.

»Ravno se odpravljam na letališče, saj se bom v Atlanti udeležila dobrodelnega dogodka ‘Backpack event’. Tukaj v Los Angelesu je nevzdržno, saj vedno bolj dežuje in grmi. Moji psi so lajali celo jutro,« pa je o potovanju zapisala na Twitterju.

Ti je všeč njena nova pričeska? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekDoutzen Kroes v oprijeti majčki brez modrca: Je res pravkar rodila?!
Naslednji članekEllen Pompeo vs. Emma Roberts