Miley Cyrus je svojo energijo končno usmerila v nekaj pozitivnega: dobrodelnost!

Igralka je bila na Haitiju, kjer je pomagala ‘Starkey Hearing Foundation’. Tam je pomagala gluhim otrokom, da so dobili stvari, ki jih potrebujejo. In tako je tudi eni najstnici polepšala dan.

Leta 2006 je Paige Livesay skupaj s starši odšla opravljat misijonarsko delo na Haiti. Delo je bilo zanimivo in ta teden se je njena družina povezala z Miley, ‘World Wide Village’ in z ‘Starsky Hearing Foundation’ in skupaj so skoraj 200 otrokom podarili sluh.

Otrokom so vzeli odtise ušes in jim v Minnesoti naredili po meri narejene slušna aparate. Tudi Miley, ki je nedavno spregovorila o vseh svojih škandalih, je pomagala deliti aparate, vendar ne zna lokalnega jezika in je potrebovala prevajalca. Tu je vskočila Paige, ki govori tudi kreolsko.

Troy Livesay je napisal: »Paige je prejšnji teden en dan manjkala v šoli, ker je babicam pomagala pri porodu Enisse, saj je bila to prošnja slednje. In ta teden je spet manjkala v šoli, saj je hodila naokrog s slavno ameriško najstnico. Paige smo nominirali za nagrado za ‘najbolj čudno življenje’.

Mi pa bi jo raje nominirali za nagrado za ‘najbolj neverjetno najstnico na svetu’. In razlogi nisi samo to, da govori kreolsko in je pomagala pri porodu, ampak tudi to, da tako veliko časa posveti pomoči drugim, medtem ko je večina ostalih najstnikov prezaposlena s pisanjem sms-ov in brskanjem po internetu.

To sicer ni prvič, da tudi Miley pomaga Haitiju. V pomoč je pred časom posnela tudi pesem.

Miley, ki bi naj trenutno preživljala težko obdobje svojega življenja, pa je v ponedeljek popoldne že bila nazaj v New Yorku, kjer so jo zasačili med nakupovanjem.

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZASAČENA Scarlett Johansson: Pod mizo vzburjala korenjaka Seana Penna
Naslednji članekVROČE Urška Čepin: Tako priljubljena, da jo bodo vrnili v šov Dvor?!