Jonas Brothers so pokazali nekaj gole kože!

Joe in Nick Jonas sta bila namreč v sredo ujeta brez majic med igranjem ameriškega nogometa na Havajih. Preden sta se slekla za sprostitev na plaži, sta bila brata opažena med ogledom otoka Maui. Nick, ki je pred kratkim izvedel trenutno največji mega hit v Ameriki, je imel pri tem oblečena vsakdanja oblačila, Joe pa je oblekel zanj tipične kavbojke in majico s kratkimi rokavi. Joe je na Twitterju celo objavil fotografijo tega rajskega otoka!

Te razgaljene fotografije pa niso prve, saj je Joe, ki bo posnel duet s Chrisom Brownom, že pokazal svoje mišičaste roke!

Mladi zvezdnik se je prejšnji vikend z modrico na obrazu udeležil glasbenega festivala ‘Coachella’ in na Twitterju napisal: »#Coachella, najboljši ste! Spodbujajte ljudi, Chromeo, Kanye, Mumford, Empire of the sun… nekaj mojih najboljših! Wow!«

Ob prihodu na Havaje je prav tako našel čas za twittanje in je napisal: »Včeraj sem bil v puščavi. Sedaj sem v raju. Uživam…« Prav tako pa je počitnic vesel tudi Nick, ki je napisal: »Te dni sem tako blagoslovljen…«

Zaradi teh razgaljenih fotografij Nicka in Joeja bo 21. april 2011 ostal v spominu kot poseben dan za vse oboževalce skupine ‘Jonas Brothers’. Seveda je po tem predvsem veliko oboževalk imelo kaj za komentirati na Twitterju o fotografijah in v galeriji si lahko ogledaš nekaj izbranih objav.

Si tudi ti vesela njunih razgaljenih fotografij? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Kate Middleton je nova kraljeva modna ikona
Naslednji članekAlexis Bledel vs. Corinne Bailey Rae