Eden izmed največjih podvigov v glasbeni industriji, Justin Bieber, je bil sinoči opažen na 53. podelitvi glasbenih nagrad ‘Grammy’.

S svojim prihodom je povzročil pravo razburjenje in za kratek čas tudi poziral ter se udeležil nekaj intervjujev, preden se je odpravil v Staples Center v Los Angelesu.

Priljubljeni pevec je bil nominiran za zelo pričakovano nagrado, naj novinca leta za njegovo skladbo ‘Baby’, a nagrade na presenečenje večine ni prejel! Zraven njega so se za navedeno nagrado potegovali še Drake s pesmijo ‘Best I Ever Had’, Florence and the Machine, Mumford and Sons, nagrado pa mu je izmaknila Esperanza Spalding.

Justinov nastop skupaj z Jadenom Smithom in Usherjem pa je bil tudi med najbolj pričakovanimi nastopi večera in to povsem upravičeno, saj so pripravili fantastičen šov.

Vse skupaj se je začelo z videom, v katerem je mladi pevec leta 2007 pel za Usherja, spremljala pa ga je njegova akustična izvedba njegove pesmi ‘Baby’, ki jo je odigral na svojo kitaro ‘Gibson Hummingbird’.

Na odru se mu je pridružil tudi Jaden, s katerim je združil moči pri zelo energični izvedbi njegove pesmi ‘Never Say Never’. Za Jadenom pa je na oder prišel še Usher, ki je oder zavzel s svojo skladbo ‘OMG’. Justin je svojemu mentorju nato pomagal zaključiti ubijalsko različico njegove pesmi.

Bi si tudi ti želela, da bi Justin, ki se je nedavno pojavil pobrit, prejel nagrado? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Nikakor pa ne pozabi sodelovati v naši vroči nagradni igri, kjer te povsem brezplačno peljemo na njegov koncert v Milanu! Hudo, kajne?

Oglej si še posnetek njegovega nastopa!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ: Pobriti ali zaraščeni hollywoodski zvezdniki?
Naslednji članekVIDEO Rihanna stresala s seksi ritko in odplesala umazani ples