Je Justin Bieber nova nogometna zvezda?

Priljubljeni zvezdnik je bil v začetku tedna ujet med igranjem nogometa z nekaj krajevnimi najstniki v Madridu, kjer je oblečen v dres Barcelone pokazal svoj nogometni duh.

Odkar je mladi zvezdnik, ki ima na Youtubeu največ klikov ‘ni mi všeč’, mojster hokeja in košarke, ni nobeno presenečenje, da je na tej tekmi dosegel nekaj zadetkov. Gremo!

Justin, ki je svoji mami ob rojstnem dnevu zapel kar na odru, se mudi v Španiji v sklopu njegove koncertne turneje. Danes ga čaka nastop v madridski Palacio de Deporetes, v četrtek pa bo nastopil še v Barceloni. Sprašujemo se, ali bo našel še kaj časa za igranje nogometa, dokler je še v Španiji?

Medtem ko ga nogomet očitno precej zanima, pa očitno ni tako navdušen nad kulinaričnimi dobrotami Španije, saj si je raje privoščil ‘Big Mac’.

Justin, ki bo morda zaigral z Ashtonom Kutcherjem, je bil ujet med sprehodom po mestu v kavbojkah, ki so mu spolzele dol in razkrile njegovo škrlatno perilo, pri tem pa je imel oblečen pulover ‘YMCMB’ (nov priljubljen kos njegove garderobe). S svojo ekipo se je odpravil v McDonald’s… Morda mu bo malo mesa pomagalo, da mu prihodnjič hlače ne bodo ponovno ušle? Nato pa se je mladi zvezdnik fotografiral z nekaj oboževalkami, ki so spremljale vsak njegov korak v glavnem mestu.

Nadvse uspešen pevec pa je pokazal tudi nekaj svojega znanja jezikov, saj je na Twitterju napisal: »V Madridu! Espana! Te amo mi amor.«

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekObsedena s kuhanjem: Kate Moss pridno nabira kilograme
Naslednji članekFOTO: Mlajša sestra Britney Spears: 20. rojstni dan proslavila z 2-letno hčerko!